SKH Isännöinti sai tunnustusta tekemästään työstä.

– Isännöinnin Auktorisointi ISA ry valvoo ja arvioi isännöitsijäyritysten laatua Suomessa. ISA auditoi jäsenyrityksensä vuosittain ja SKH Isännöinti sai Suomen parhaat pisteet. Ulkopuolisen, riippumattoman tahon tunnustus lämmittää mieltä, SKH Isännöinti Oy:n toimitusjohtaja Juha Kulomäki kertoo.

”Isännöintiä ei voi korvata tietotekniikalla, mutta sitä voi parantaa.”

Mitkä sitten ovat laadukkaan isännöintipalvelun kulmakivet?

– Avoimuus on meille tärkeää, olemme niin avoimia kuin laki ja asiakas sallivat. Viestinnän lisäksi olemme painottaneet vahvaa teknisen isännöinnin osaamista, sillä rakennuttaminen ja korjaaminen lisääntyvät jatkuvasti taloyhtiöissä. Tekemisessämme kaiken lähtökohtana on tiivis ja saumaton ryhmätyö, SKH-malli.

Jakamalla isännöinnin haastavan tehtäväkentän eri tiimien vastuunalaisuuteen varmistamme sen, että pystymme aina vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin.

Hyödynnämme tehokkaasti henkilökuntamme erikoisosaamista kaikkien asiakkaidemme eduksi. Laatu, ripeys ja viestintä kulkevat käsi kädessä, Kulomäki sanoo.

 

Tietotekniikka mahdollistaa laadukkaan isännöinnin

– Isännöinnissä asiakasvaatimuksiin ja tulevaisuuteen vastataan digitaalisuudella. Isännöintiä ei voi korvata tietotekniikalla, mutta parantaa voi, painottaa Juha Kulomäki.

SKH Smart Isännöinnissä hyödynnetään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia, jolloin taloyhtiö saa täydet isännöinnin palvelut, koko SKH:n organisaation osaamisen sekä huomattavat kustannussäästöt.

SKH:n toiminnanohjaus mahdollistaa taloyhtiöiden yksilöllisen palvelemisen. Tietojärjestelmään luodaan taloyhtiökohtaisia ohjeita, jolloin esimerkiksi palveluntuottajia voidaan hallinnoida yhtiökohtaisesti.