Etusivu » Kiinteistöjen kehittäminen » Toiminnanohjausjärjestelmällä parannetaan LVIS-alan kannattavuutta
Sponsoroitu

Digitalisaatio tehostaa myös rakentamisen ja kiinteistönhuollon tilaus-toimitusketjuja.

– Kun tieto on ehyttä sekä reaaliaikaista ja kaikki tarvittavat tiedot ovat heti saatavilla, toiminta tehostuu. Kun tehtävät, töiden kuittaukset ja ohjeet kulkevat mobiilisti mukana, työpäivä sujuu, ja tällä on vaikutusta työntekijän työviihtyvyyteen. Erityisesti nuoremmat työntekijät ovat tottuneet hoitamaan kaiken mobiilisti ja haluavat myös töissä käyttää mielekkäitä työkaluja, sanovat Hillavan Laura Raehalme ja Admicom Finlandin Joni Haapamäki.

Tehdyt työt ja käytetyt tarvikkeet kirjataan mobiilisti suoraan työmaalla, josta ne siirtyvät laskutukseen sekä palkanlaskentaan ja kirjanpitoon. Kun kirjaukset tehdään heti, niin työtä tai tarvikkeita ei unohdu laskuttaa.

Digitaalisten työkalujen on oltava niin helppokäyttöisiä, että työntekijät käyttävät niitä mielellään ja tiedot ovat tallessa paikassa, josta ne löytyvät myöhemmin kootusti. Jos oikeaa, ajantasaista tietoa ei saada ruohonjuuritasolta saakka, jää digitalisaatio hyödyntämättä. Töiden tietojen kerryttäminen mahdollistaa liiketoiminnan kehittämisen ja kannattavuuden ymmärtämisen.

Tehokkaita työkaluja liikkuvaan työhön

– Tehostamalla asiakkaidemme toimintaa luomme liiketoiminnan kehittymiselle edellytyksiä ja uusia mahdollisuuksia. Admicomilla tuotteemme, Hillava ja Adminet, on koeponnistettu alan toimijoiden kanssa, joten niiden käyttöönotto on helppoa. Ymmärrys asiakkaan arjesta on vahvuuksiamme, ja käyttöönottovaiheessa toimialan erityispiirteet otetaan huomioon. Ohjelmistojen käyttäjien arki saadaan näillä keinoin tuntumaan kotoisalta, Raehalme lupaa.

Lue lisää nykyaikaisen toiminnanohjauksen mahdollisuuksista

Adminet

Ratkaisu kokonaisvaltaiseen toiminnanohjaukseen yhdessä automatisoidussa järjestelmässä.

Hillava

Tekee liikkuvan työn hallinnasta ketterää ja helppoa.

Adminet ja Hillava – LVIS-alan moderneimmat ja kehittyvimmät toiminnanohjausjärjestelmät

• on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa
• tuovat asiakkaalle alan parhaat käytännöt ja tehokkaat prosessit
• helppokäyttöiset mobiilikäyttöliittymät mahdollistavat reaaliaikaisen tiedon siirtymisen aina työmaalta laskutukseen ja kirjanpitoon asti.

Next article