Etusivu » Korjausrakentaminen » Taloyhtiö, onko mietteissä maalämpöjärjestelmä?
Sponsoroitu

Maalämpö on ekologinen vaihtoehto ja kasvattaa suosiotaan räjähdysmäisesti. Kumppaniksi hankkeeseen kannattaa valita vastuullinen ja luotettava TecHeat.

Maalämpö kiinnostaa taloyhtiöitä, sillä se on huomattavasti ekologisempi vaihtoehto kuin perinteiset ratkaisut. Tavoite pienentää hiilijalanjälkeä on aidosti agendalla.

– Maalämpöhankkeisiin kumppania valitessa kannattaa ottaa markkinoiden paras, jotta toteutus on nopea ja jälki laadukasta. Suunnittelemme ja asennamme energiatehokkaita maalämpöjärjestelmiä niin taloyhtiöihin, julkisiin kiinteistöihin kuin omakotitaloihin, sanoo Kim Wenman, TecHeatin urakkalaskennasta ja -suunnittelusta vastaava asiantuntija. 

Wenmanin mukaan maalämpöhanketta voidaan pitää taloyhtiön näkökulmasta melko isona investointina, mutta se maksaa itsensä takaisin nopealla aikataululla. Ekologisuus, takaisinmaksu ja pitkä elinkaari on kokonaisuus, joka puhuttelee. 

– Taloyhtiöissä kiinnostus on viime vuoden aikana noussut selkeästi ja sama kasvava trendi koskee liike- ja teollisuuskiinteistöjä.

Sujuva ja nopea toteutus vuodenajasta riippumatta

Wenman kehottaa taloyhtiöitä ottamaan yhteyttä heti kun lämmitysratkaisu nousee keskusteluun.

– Meiltä saa ilmaisen kartoituksen, vaihtoehtoiset budjettilaskelmat, takaisinmaksulaskelman ja elinkaarivertailut. Näiden tietojen pohjalta voi päättää, halutaanko hankkeeseen ryhtyä ja mikä on järkevin ratkaisu juuri heille. 

Kun päätös on taloyhtiössä tehty ja tarvittavat luvat saatu, on projektin käyttöönottoaika lyhyt.

– Saamme palautetta, että tiedämme mistä puhumme, mitä teemme ja aikataulut pitävät. Olemme asiantuntijoita.

Lisätiedot ja kysymykset: Kim Wenman | 044 777 9666 | [email protected]

Next article