Etusivu » Taloyhtiö » Älylukitus vie kiinteistösi uuteen aikaan
Sponsoroitu

Älylukko tuo kulunhallintaan helppoutta niin koteihin kuin yrityskiinteistöihinkin. Älykkään lukitusjärjestelmän voi laajentaa ovien lisäksi mihin tahansa lukitusta vaativaan kohteeseen, kuten kaappeihin ja lokeroihin, autotalliin, portteihin, veneeseen, mökkiin tai vaikkapa pyörän lukkoon.

Bitwardsin älykäs lukitusjärjestelmä koostuu yhdestä tai useammasta älylukosta sekä niihin liittyvästä hallintajärjestelmästä.

Älylukko avataan puhelimen sovelluksella, johon kulunhallinnan pääkäyttäjä voi lisätä ja poistaa käyttäjiltä oikeuksia. Yrityskiinteistöissä kulkuoikeudet voidaan määritellä rajatuille käyttäjäryhmille, ja käyttöoikeudet on helppo poistaa esimerkiksi vuokrasuhteen päättymisen yhteydessä tai ajastaa huoltotoimenpiteiden tekijöille tai muille vierailijoille. Kotona oikeudet oven avaamiseen voi antaa tietyiksi päiviksi ja kellonajoiksi, esimerkiksi siivoojalle tai lapsenvahdille.

Avain aina mukana

Bitwardsin alusta muuttaa käyttäjien mobiililaitteet älykkäiksi avaimiksi sekä mahdollistaa kulku- ja käyttöoikeuksien jakamisen reaaliajassa. Oikeuksia hallitaan turvallisella ja helppokäyttöisellä pilvipalvelulla.

Olemassa olevaa lukkoa ei tarvitse vaihtaa, vaan siihen voidaan liittää älykkäitä komponentteja, kuten oven kahva, digitaalinen avainsylinteri, oven sisäpuolelle asennettava adapteri tai esimerkiksi erillinen sähkölukon ohjain, joiden avulla lukko muuttuu digitaaliseksi. Älylukon käyttöönotossa menee vain muutama minuutti. Älylukon rinnalla voidaan käyttää myös perinteisiä avaimia.

Yrityskiinteistöissä älykäs lukitus yhdistettynä Bitwardsin kulunhallintajärjestelmään korvaa kiinteistöissä olevat kiinteät kulunvalvontajärjestelmät. Järjestelmä mahdollistaa kulkuoikeuksien antamisen erilaisille käyttäjäryhmille eri aikoina ilman fyysisiä avaimia tai kulkutunnisteita. Avaimia ei tarvitse enää antaa tai kuitata takaisin, vaan pääkäyttäjä myöntää helposti kulkuoikeuksia joko toistaiseksi voimassa olevaksi tai rajoitetuksi ajaksi ja lähettää sovelluksesta kutsun, jonka avulla avaimen vastaanottaja asentaa sovelluksen.

Samalta alustalta voidaan hallita rajatonta määrää eri kiinteistöjen kulkuoikeuksia.

Järjestelmä on helppo ja kustannustehokas ottaa käyttöön, sillä kaapelointeja ei tarvita. Bitwards-kulunhallintajärjestelmästä nähdään, kenellä on oikeus kulkea mistäkin ovista ja milloin lukot on avattu, ja samalta alustalta voidaan hallita rajatonta määrää eri kiinteistöjen kulkuoikeuksia.

Kulunhallinnan voi yhdistää myös esimerkiksi neuvottelu- tai liikuntatilojen varausjärjestelmään, mikä automatisoi prosesseja ja mahdollistaa sujuvan asiakaskokemuksen.

Bitwardsin älylukkoon voidaan ohjelmoida erilaisia käyttäjätasoja ja kulkureittejä niin, että esimerkiksi ulko-ovesta pääsevät sisälle kaikki käyttäjät, mutta tiettyihin tiloihin pääsevät vain niihin erikseen hyväksytyt. Kun Bitwardsin sovellusta käytetään avaimena, tulee puhelimen olla lähellä lukkoa. Näin ei tarvitse pelätä, että joku avaisi oven etänä.

Bitwards ei valmista itse lukkoja, vaan sillä on useita luotettavia laitevalmistajakumppaneita, joiden lukkoihin Bitwards tuo älyteknologian. Lukituskumppanit asentavat asiakkaalle älylukon lukkomekanismin, ja Bitwards avaa hallinta-alustan pääkäyttäjälle. Tämän jälkeen systeemi on valmis käyttöön!

älylukko

Kiinnostuitko avaimettomasta kulkemisesta?

Joustava, helppokäyttöinen ja turvallinen lukitusjärjestelmä

• lisää yritysten kulunhallinnan kustannustehokkuutta, kun fyysisiä kulkutunnisteita ei enää tarvita
• sopii niin omakotitaloihin kuin taloyhtiöihinkin, pääkäyttäjä voi olla asunnon omistaja tai vaikkapa isännöitsijä
• perustuu samaan teknologiaan kuin mobiilimaksaminen.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä Bitwardsin myyntipäällikkö Jonna Kailaan puhelimitse +358 50 304 2588 tai sähköpostitse [email protected].

Next article