Skip to main content
Etusivu » Kiinteistöjen kehittäminen » Kunnianhimoisiin tavoitteisiin on mahdollista päästä myös nopealla aikataululla
Sponsoroitu

Thermal Storage Finland Oy valmistaa asiakkailleen modulaarisia plug & play- hybridilämpövoimaloita, jotka mahdollistavat nopean ja vaivattoman siirtymisen
CO2- vapaaseen lämmitysenergiaan.

Thermal Storage Finland Oy on 2023 loppuvuodesta kaupallisen vaiheen aloitettuaan ollut suuren kiinnostuksen kohteena ja sen itse kehittämä simulaatiomalli onkin luonut asiakkailleen jo satoja tarjouksia. Teknologiajohtaja Panu Valkeinen on iloinen ja jopa hieman yllättynyt kehittämänsä ratkaisun suuresta kiinnostuksesta näinkin lyhyessä ajassa. 

– Halusimme kehittää puhtaaseen lämmitysenergiaan siirtymiseen ratkaisun, joka olisi asiakkaalle yhtä aikaa vaivaton, nopea, helposti ymmärrettävä ja ennen kaikkea kustannustehokas. Hybridilämpövoimalamme ensimmäinen talvi oli opettavainen, mutta tärkeintä oli kuitenkin, että sen toiminta oli omien simulaatioidemme mukaista ja kovatkaan pakkaset eivät leikanneet kokonaishyötysuhdetta talven osalta. Yhdistämme omassa järjestelmässämme modernin lämpöpumpputeknologian, sekä hybridiaurinkokeräimet, jotka keräävät ilmasta sähkön lisäksi myös lämpöä ja itse kehittämämme älykkään ohjausjärjestelmän. Auringosta saatavan lämpöenergian suuri määrä on ehdottomasti päässyt yllättämään, Valkeinen toteaa.

Myyntijohtaja Jusu Kainulainen on jo muutaman kuukauden kokemuksella vakuuttunut TSF:n ratkaisun soveltuvuudesta hyvinkin erilaisten asiakkaiden tarpeisiin. 

– Riittää kun lämmitysenergian tarve on yli 300 MWh vuositasolla ja olemme heti kilpailukykyisiä. Aidosti CO2- vapaa ja ilman pienhiukkaspäästöjä oleva ratkaisu resonoi asiakkaissa todella hyvin ja usein kuulenkin, että miksi tätä ratkaisua ei ole ollut aiemmin tarjolla. Nyt se kuitenkin on tarjolla ja vieläpä ilman isoja suunnittelukustannuksia tai vaivalloista projektia. Pystymme nyt tarjoamaan hybridi-lämpövoimalaamme myös palvelusopimuksella avaimet käteen periaatteella, mikä on otettu hienosti vastaan asiakaskentässä, Kainulainen kertoo.

Puhtaaseen CO2-vapaaseen lämmitysenergiaan siirtyminen kustannustehokkaasti ei ole koskaan ollut helpompaa. Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Jusu Kainulainen +358 40 826 6737 [email protected]

Next article