Skip to main content
mikko-Somersalmi
Korjaus ja Saneeraus

Osallistava suunnittelu korostuu korjausrakentamisessa

Tyypillinen virhe korjausrakentamisessa on lähteä korjaamaan osakokonaisuuksia miettimättä tarkemmin mitä ollaan tekemässä; oikaistaan valmisteluvaiheessa ja siirrytään suoraan toteuttamiseen.
homevaurio
Kosteusvauriot

Homevaurioiden korjaaminen ei onnistu pintakosteuden poistamisella

– Uudisrakentamisessa pinnoitteita ei saa asentaa, ennen kuin koko rakenne on kuivattu ja varmistettu oikeankaltaisella mittausmenetelmällä. Tästä periaatteesta tingitään valitettavan monesti aikataulusyistä, rakennusten kuivausmenetelmien asiantuntija Petros Dimoulis toteaa.
miimu-airaksinen-rakennukset
Älyrakentaminen

Miimu Airaksinen: ”Tulevaisuudessa rakennukset tuottavat palveluja”

Vietämme suuren osan elämästämme rakennetussa ympäristössä ja sillä on suuri rooli sekä ilmastonmuutoksen hillitsemisessä että siihen sopeutumisessa. Onko ratkaisu uusissa teknologioissa?
julkisivuremontit
Julkisivuremontti

Julkisivuyhdistyksen toiminnanjohtaja: ”Julkisivu on rakennuksen kasvot”

Keskimääräistä hintaa julkisivuremonteille on mahdotonta sanoa. Kustannus koostuu monesta tekijästä. Mutta putkiremonttien jälkeen ne ovat korjauksista kalleimpia. Kuinka uudistaa julkisivu järkevästi ja mitkä asiat nyt puhuttavat?
Sponsoroitu

Ilmavuotojen mukana karkaa energiaa

Rakenteiden tiivistäminen on kustannustehokas keino parantaa rakennuksen energiatehokkuutta. Korjausrakentamisessa tiivistämistä voidaan tehdä myös ilman massiivista purkutyötä.