Uudisrakentaminen
Rakastu uudelleen vanhaan
Alueiden kehittämisessä potentiaalin löytäminen on toisinaan aarteen etsintää. Miten tehdä houkuttelevia ja arjen kantavia asuinalueita, joissa ihmiset aidosti voisivat sanoa viihtyvänsä?
salaojajärjestelmä
Salaojitus
Nykyaikainen salaojajärjestelmä yleistyi vasta 2000-luvulla
Tiesitkö, että salaojien ja salaojituksen uusiminen on usein tarpeellista ennen 90-lukua rakennetussa omakotitalossa tai kiinteistössä? Vanhat salaojat voivat olla epäkunnossa tai ne on alun alkaenkin toteutettu puutteellisesti.
aleksi-randell
Uudisrakentaminen
Aleksi Randell: Päästöt alas rakentamalla
Rakennusteollisuus RT onkin laatinut yhdessä sidosryhmiensä ja ympäristöministeriön kanssa Vähähiilinen rakennusteollisuus 2035 -tiekartan. Tiekartassa selvitettiin kattavasti koko rakennetun ympäristön vuotuiset päästöt sekä keinoja niiden tehokkaaseen vähentämiseen.
remppatori
Sponsoroitu
Remppatorilta löydät ammattitaitoiset ja luotettavat tekijät
Korjauksia ja remontteja tulee säännöllisesti eteen niin kodeissa kuin taloyhtiöissäkin. Jos tiedossa ei ole luottotekijöitä, tilanne puhelinrumbineen voi tuskastuttaa jo etukäteen. Voisiko remontti olla helppo ja kiva kokemus?
Elinkaarirakentaminen
Puurakentamisen edut korostuvat tulevaisuudessa
Puun käyttö lisää rakentamisen ekologisuutta. Teollisen puurakentamisen yleistymistä hidastavat kuitenkin vielä korkeaksi koetut kustannukset sekä kokemuksen puute.