Linjasaneeraus
Putkiremontti
Pinnoitus, sukitus vai koko vesi- ja viemäriputkiston uusinta?
Taloyhtiön putkiremontin voi tehdä monella tavalla. Korjausrakentamisen asiantuntijan Kari Uusikukan mukaan se, kuinka mittava remontti tehdään, riippuu taloyhtiön putkiston iästä ja kylpyhuoneiden kunnosta.
Sponsoroitu
Talvirenkaiden nastat eivät kuluta korundipinnoitetta
Hämeenlinnan keskustassa sijaitsevan kauppakeskus Goodmanin pysäköintihallin lähes 800 autopaikkaa on tarkoitettu sekä asiakaspysäköintiin että samassa korttelissa olevien asuinkerrostalojen asukkaille. Pääajoreiteille sekä sisään- ja ulosajoluiskiin oli syntynyt syviä uria autojen nastarenkaiden syödessä pinnoitetta ja betonia.
lukitusratkaisut
Älyrakentaminen
Älykkäiden lukitusratkaisujen kysyntä kasvaa taloyhtiöissä ja pientaloissa
Yrityskiinteistöissä älykkäät, integroidut kulunvalvontaratkaisut ovat jo pitkään olleet yleisiä, ja niiden kehitys on ollut digitalisoitumisen myötä nopeaa.
Korvausilmaventtiili
Sisäilma
Riittämätön korvausilman saanti aiheuttaa sisäilmaongelmia
Myös korvausilmaventtiilien määrällä ja sijoittelulla on väliä. Nyrkkisääntö ilmanvaihtoventtiilien sijoittelussa on, että poistoilmaventtiilit sijoitetaan ns. likaisiin tiloihin eli keittiöön, kylpyhuoneeseen ja vaatehuoneeseen, kun taas korvausilmaventtiilit sijoitetaan oleskelutiloihin, toteaa Sisäilmayhdistyksen sisäilma-asiantuntija Mervi Ahola.