Linjasaneeraus
Putkiremontti
Pinnoitus, sukitus vai koko vesi- ja viemäriputkiston uusinta?
Taloyhtiön putkiremontin voi tehdä monella tavalla. Korjausrakentamisen asiantuntijan Kari Uusikukan mukaan se, kuinka mittava remontti tehdään, riippuu taloyhtiön putkiston iästä ja kylpyhuoneiden kunnosta.
Sponsoroitu
Oletko jo päivittänyt yritysverkkosi tiedonsiirtonopeuden ja tietoturvan?
un tiedonsiirtokyky on käytännössä lähes rajaton, ja tästä johtuen SuomiCom on panostanut erityisesti kiinteisiin kuituverkkoihin. Ennusteiden mukaan vuonna 2030 tietoliikenneverkoissa liikkuu 150 kertaa enemmän dataa kuin nyt, mikä asettaa niin kiinteät kuin langattomatkin mobiiliverkot koville, toimitusjohtaja Antti Siivonen toteaa.
lukitusratkaisut
Älyrakentaminen
Älykkäiden lukitusratkaisujen kysyntä kasvaa taloyhtiöissä ja pientaloissa
Yrityskiinteistöissä älykkäät, integroidut kulunvalvontaratkaisut ovat jo pitkään olleet yleisiä, ja niiden kehitys on ollut digitalisoitumisen myötä nopeaa.
Korvausilmaventtiili
Sisäilma
Riittämätön korvausilman saanti aiheuttaa sisäilmaongelmia
Myös korvausilmaventtiilien määrällä ja sijoittelulla on väliä. Nyrkkisääntö ilmanvaihtoventtiilien sijoittelussa on, että poistoilmaventtiilit sijoitetaan ns. likaisiin tiloihin eli keittiöön, kylpyhuoneeseen ja vaatehuoneeseen, kun taas korvausilmaventtiilit sijoitetaan oleskelutiloihin, toteaa Sisäilmayhdistyksen sisäilma-asiantuntija Mervi Ahola.