Etusivu » Kiinteistöjen kehittäminen » Mitä enemmän käyttäjiä, sitä enemmän latausinfran pitää joustaa
Sponsoroitu

Usein taloyhtiöiden ja työpaikkojen tarpeet eroavat yksittäisten talojen latausvaatimuksista: käyttäjiä on enemmän, järjestelmä on suurempi ja sähkön kulutuksen laskutus pitää kohdentaa oikein.

Fibox bluEV on suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin ja kovaan käyttöön

– 11 ja 22 kilowatin Fibox bluEV -latauslaitteet on tehty erityisesti taloyhtiöiden ja työpaikkojen keskikokoisille ja suurille parkkipaikoille, Fibox Oy:n Sales Manager Pasi Taskinen kertoo.

Lataukseen ei tule keskeytyksiä, koska lämpötilasensori pitää huolen, että lataus sujuu niin räntäsateessa, kovilla pakkasilla, helteillä kuin suorassa auringonpaisteessakin.

– Fibox bluEV:ssä on sisäänrakennettuina kuormanhallinta, energiamittarit ja kaikki turvalaitteet. Kaapeloinnille on reilusti tilaa ja ketjutettavat teho- ja tietoliikennekaapelitkin lyhentävät asennusaikaa. Urakoitsijoilla menee asennukseen vain puolisen tuntia, Taskinen kuvailee.

Riippumattomuus operaattorista turvaa kustannustehokkuuden

Tulevaisuutta on vaikea ennustaa, mutta nyt ei kannata katsoa vain parin vuoden päähän.

– Latureiden käyttöikä on 10 vuotta ja sinä aikana on tiedossa paljon muutoksia. Jotta loppuasiakkaan latausinfran kustannustehokkuus säilyvät jatkossakin, Fibox bluEV:ssä operaattorin voi valita vapaasti ja sitä voi käyttää myös ilman operaattoria, Taskinen sanoo.

Isoissa kohteissa operaattorin valinta tulee väistämättä eteen, koska operaattorit mahdollistavat kulutuksen helpon laskuttamisen.

– Kaikissa laitteissa on OCPP-rajapinta palveluoperaattorin integrointia varten. RFID-kortit ja MID-hyväksytyt kulutusmittarit takaavat reilun laskutuksen käyttäjille. Eli Fibox bluEV on kaikille osapuolille kätevä, Taskinen summaa.

Fibox bluEV vastaa vaativiin lataustarpeisiin

Operaattorivapaa laturi, jolla on kolmen vuoden takuu.
Fibox bluEV:ssä on kaikki turvalaitteet valmiina, joten asennus on nopeaa ja helppoa.
Fibox bluEV:n voi yhdistää hidaslatauksen kanssa, jolloin latauskenttää voidaan optimoida entisestään tarpeiden mukaan.
Fiboxin valmistus, tuotekehitys ja tukipalvelut ovat Lempäälässä.

Kiinnostuitko Suomen olosuhteisiin suunnitellusta latausinfrasta?

Next article