Etusivu » Kiinteistöjen kehittäminen » Rakentaja, ajantasaisella tiedolla saat arjen ja talouden haltuun
Sponsoroitu

– Taloudellisesti epävarmoina aikoina ymmärrys oman liiketoiminnan kriittisistä tulosluvuista korostuu, sanoo ohjelmistoyritys Admicomin myyntijohtaja Joni Haapamäki, ja jatkaa:

– Ne näyttävät yrityksen vahvuudet ja kehittämiskohdat. Ensimmäisiä asioita on varmistaa, että mahdollisimman suuri osa työajasta menee tuottavaan työhön. On tärkeää ymmärtää, mitä töitä kunkin kannattaa tehdä, ja mitä ei. Kun arki ja prosessit ovat tehokkaita, ne sisältävät mahdollisimman vähän manuaalista työtä,

– Laskemalla kustannusarviot ja tarjoukset oikein sekä seuraamalla niiden toteutumista tehokkaasti, säästyy harmeilta. Tässä auttavat hyvin toteutetut laskenta- ja seurantaohjelmistot. Reaaliaikaisella tiedolla, joka on kaikkien nähtävillä yhdessä paikassa, tuetaan myös aikataulujen pitämistä.

Jos suhdanteet rokottavat yrityksen kannattavuutta, Haapamäen mielestä kannattaa kiinnittää huomiota tuottamattoman ja päällekkäisten töiden karsimiseen. Kun kasvuvaihe taas koittaa, ollaan sitten valmiina hyvissä asemissa.

– Yrityksessä voidaan tehdä sama työ monta kertaa, kun esimerkiksi työntekijä kirjaa työtunnit tai ajokilometrit, palkanlaskija kirjaa ne uudelleen ja vielä työnjohtajakin kirjaa ne omiin laskelmiinsa. Tai tavarantoimittajan laskun käsittelevät reskontra, työnjohtaja ja kirjanpitäjä. Samat asiat tehdään moneen kertaan, vaikka näin ei tarvitse olla.

– Soittamalla meille, urakoitsija saa tietovirrat haltuun ja digitalisoitua hallinnolliset työt, kuten työajanseurannan, dokumentoinnin, kirjanpidon ja palkanlaskennan. Ja kaikki hoituu yhdellä toiminnanohjausjärjestelmällä – Adminetillä. Meiltä saat lisäksi käyttöösi niin liikkuvan työn ohjauksen Hillavan, Tocomanin erikoisohjelmistot kuin Kotopron dokumenttienhallinnankin, Haapamäki lupaa.

Admicomin ratkaisujen etuja

• Reaaliaikainen tieto on oikeilla henkilöillä.
• Työn tehokkuus lisääntyy.
• Saat kotimaisten luottotoimijoiden palvelut yhdeltä luukulta.

Haluathan sinäkin käyttöösi suosituimmat ohjelmistot?

Next article