Skip to main content
Etusivu » Kiinteistöjen kehittäminen » Valaistus on yksi tuottavuuden tekijöistä
Sponsoroitu

Hyvä valaistus on investointi sekä työntekijöihin että yrityksen menestykseen.

– Valaistussuunnittelulla on suuri merkitys työhyvinvointiin ja jaksamiseen. Oikein suunniteltu valaistus vaikuttaa viihtyvyyteen, työturvallisuuteen ja työvireyteen, mikä vaikuttaa suoraan tuottavuuteen, toteaa Valoremontti Oy:n toimitusjohtaja Petri Rapeli.

– Älykkäät ohjausratkaisut maksimoivat saavutettavat energiansäästöt. Niiden avulla voidaan saada lisätietoa yrityksen prosesseista ja niiden toimivuudesta. Esimerkkinä varastoissa, joissa järjestelmä seuraa valojen syttymistä, voidaan tuotteiden sijoittelua optimoida ja lyhentää noutoaikoja sijoittamalla harvemmin liikkuvat tuotteet varaston syrjäisempiin osiin, Rapeli jatkaa.

Yhä useammat yritykset ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen, mikä heijastuu myös valaistusvalintoihin.

– Led-valaistus vähentää energiankulutusta ja parantaa valaistuksen laatua. Lisäksi ledien pitkä käyttöikä vähentää ympäristövaikutuksia ja kustannuksia, Rapeli sanoo.

Valaistuksen asiantuntija

Valoremontti Oy tuottaa valaistusratkaisuja sekä yrityksille, julkiselle sektorille että taloyhtiöille.

– Toimitamme kaikki valaistusratkaisut avaimet käteen -periaatteella, jolloin vastuu valaistusprojektin onnistumisesta on Valoremontilla. Kokonaistoimitukseen kuuluvat valaistavan kohteen kartoitus, valaistussuunnittelu, energia- ja kustannussäästölaskelmat, valaisimet, asennus ja käyttöönotto, vanhojen valaisimien kierrätys ja ennen kaikkea osaava projektijohto. Myös suunnittelumme lähtökohtana on energiansäästön, työturvallisuuden ja viihtyvyyden maksimointi, Rapeli lupaa.

Ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys ovat keskeisiä myös Valoremontin kumppaneille, kuten maailman johtavalle valaistuksen asiantuntijalle Signifylle (entinen Philips Lighting) sekä työmaiden kierrätyksestä vastaavalle Kuusakoski Oy:lle.

Hyvin suunniteltu ja älykkäällä ohjauksella varustettu valaistusjärjestelmä säästää energiaa jopa 90 prosenttia perinteiseen valaistukseen verrattuna. Valaistuksen uusiminen:

tuo kokonaissäästöjä
– parantaa työturvallisuutta
– lisää tuottavuutta

Kiinnostuitko valaistuksen optimoinnista?

Next article