Etusivu » Korjausrakentaminen » Ilmanpuhdistuslaite paransi kampaamotyöntekijöiden hyvinvointia
Sponsoroitu

Puhdas sisäilma vaikuttaa henkilöstön jaksamiseen ja asiakkaiden viihtyvyyteen.

Suomen Hiusyrittäjät ry on parturi- ja kampaamoalan järjestö, joka pitää huolta jäsentensä toimintaedellytyksistä. Sen toiminnanjohtaja Marja Pahkala tuntee hyvin kampaamoiden haasteet, joista yksi suurimpia on sisäilman laatu.

– Eri vaihtoehdoista valitsimme yhteistyön Wulff Naxorin kanssa, koska heillä on puolueettomat tutkimustulokset edustamiensa laitteiden toiminnasta ja raportit siitä, millaisia eroja laitteita käyttämällä sisäilmaan saadaan. Tärkeää oli myös laitteiden helppokäyttöisyys, tyylikäs ulkonäkö, kompakti koko ja jäsenillemme mahdollinen hinta, Pahkala kertoo.

– Kampaamoissa ollaan päivittäin tekemisissä kemikaalien kanssa. Tuotteista irtoaa ilmaan pienpartikkeleita ja erilaisia kaasuja, jotka voivat rasittaa hengitysteitä. Ilman puhtaus vaikuttaa allergisoitumisiin, työhyvinvointiin ja jaksamiseen. Voidaksemme tarjota jäsenillemme parempaa työympäristöä selvitimme ilmanpuhdistuslaitteiden tarjontaa.

Wulff Naxorin myyntipäällikkö Thomas Hudd vahvistaa Pahkalan näkemykset.

– Puhdas sisäilma työpaikoilla vähentää sairastumisriskiä ja lisää työtyytyväisyyttä, tuottavuutta ja asiakasviihtyvyyttä. Ammattikäytössä laitteissa on oltava riittävä puhtaan ilman tuotto ja pienhiukkasten suodatuskyvyn sekä suodattimien laadun on oltava korkeatasoisia. Laitteen pitää myös kestää pitkäaikaista käyttöä ja takuuajan tulee olla reilu.

– AeraMax Professional -laitteita on useaa eri kokoa myös hyvin haastaviin tiloihin kuten tehtaisiin, urheiluhalleihin ja oppilaitoksiin. Laitteen sensorit havainnoivat ilman laatua ja sen kolme suodatinkerrosta poistavat jopa 99,97 % ilman epäpuhtauksista, kuten bakteerit, kemikaalit, pienhiukkaset ja virukset covidia myöten, Hudd kertoo.

– Nyt olemme saaneet paremmat työskentelyolosuhteet ammattilaisille ja voineet lisätä asiakasviihtyvyyttä. Yrittäjät kertovat, että heti kun AreaMax on otettu käyttöön, he ovat huomanneet selvän muutoksen sisäilman laadussa ja työntekijöiden kokonaisvaltainen hyvinvointi on parantunut, iloitsee Pahkala.

Ota yhtettä!

Thomas Hudd, myyntipäällikkö
040 554 0230
[email protected]

Ilmanpuhdistuslaite

Tutustu hyvinvointia kohentaviin laitteisiin!

Next article