Etusivu » Rakennuttaminen » Remppatorilta löydät ammattitaitoiset ja luotettavat tekijät
Sponsoroitu

Korjauksia ja remontteja tulee säännöllisesti eteen niin kodeissa kuin taloyhtiöissäkin. Jos tiedossa ei ole luottotekijöitä, tilanne puhelinrumbineen voi tuskastuttaa jo etukäteen. Voisiko remontti olla helppo ja kiva kokemus?

– Remppatori on kohtaamispaikka remontin tarvitsijoille ja tekijöille. Siellä tarjousten vertailu ja ostaminen on helppoa, projektikoordinaattori Essi Niskanen aloittaa.

Remontti-ilmoituksen jättäminen on ilmaista.

– Ilmoitukseen on hyvä liittää kaikki tieto, mikä auttaa tarjouksen tekemisessä. Asiakaspalvelu käy ilmoituksen läpi ja kysyy lisää, jos jotain on unohtunut, Niskanen kertoo.

Remppatori jakaa ilmoitukset yrityksille, joilla on tarvittavaa osaamista ja jotka ovat sopivalla etäisyydellä kohteesta.

– Yrittäjille tulee vain relevantteja ilmoituksia ja toisaalta ostaja ei saa turhia tarjouksia. Näin prosessi on kummallekin helppo ja mukava, Niskanen sanoo.

Remppatori julkaisee asiakkaiden antamat arviot sellaisenaan

Remppatorilla näkyy arviot teetetyistä töistä. Muiden kokemus auttaa ostajia päätöksenteossa.

– Julkaisemme arvioinnit sellaisenaan. Tarkistamme vain, että ne liittyvät asiaan. Yritys voi aina vastata palautteeseen. Remppatori on reilu molempiin suuntiin, Niskanen kertoo.

Remppatori on saanut paljon kiitosta sekä ostajilta että palveluntuottajilta. Yritykset ovat olleet tyytyväisiä, koska Remppatori on helppokäyttöinen ja he ovat löytäneet nopeasti kiinnostavia keikkoja.

– Ostajat ovat kertoneet saaneensa ripeästi vastauksia. Tekijät ovat olleet päteviä ja remonttien aikataulut ovat pitäneet, Niskanen hymyilee.

Remppatorilla kohtaavat remontin tarvitsijat ja tekijät

Ilmoituksen jättäminen on ilmaista. Yritykset vastaavat sinulle tarjouksilla, joita on helppo vertailla. Valinnassa auttavat muiden jättämät arvioinnit.
Remppatori tarkistaa jokaisen palveluntuottajan osaamisen, rekisteröinnit, sertifikaatit ja taloustiedot.
Yrityksille Remppatori jakaa vain relevantteja ilmoituksia, jotka ovat sovitulla etäisyydellä.

remppatori

Etsitkö remontillesi pätevää tekijää? 

Next article