Etusivu » Rakennuttaminen » Turvallista ja tehokasta sähkönjakelua
Sponsoroitu

Urakoitsijan, suunnittelijoiden ja toimittajien yhteistyö vaikuttaa suuresti rakennusurakan onnistumiseen.

– Etenkin sähköalalla, missä määräykset uusiutuvat nopeallakin syklillä, on tärkeää, että tuotteet ovat sekä ajantasaisia että turvallisia asentajille ja loppukäyttäjille. Hyvällä yhteistyöllä varmistetaan asennettavuus, huoltovarmuus ja helppokäyttöisyys sekä mahdollistetaan suuretkin taloudelliset hyödyt kaikille osapuolille, sanoo Vohek Oy:n tuotantopäällikkö Marko Talvitie.

Kun jo sähkökeskuksien suunnitteluvaiheessa on otettu huomioon hyvät kytkentätilat sekä helppo asennettavuus, helpottaa ja nopeuttaa tämä asentajan työtä keskusta asennettaessa. Vika-
tilanteen sattuessa varaosien nopea saatavuus on olennaista. Keskusten pitkäaikainen käyttö ja mahdollisuus siirtää niitä työmaalta seuraavalle ovat sekä rahallisesti että ympäristöllisesti
tärkeitä.

Sähköistystä vaativille rakennusalan ja teollisuuden ammattilaisille

Vohek Oy:n työmaan pää- ja alakeskukset sekä teollisuuden pistorasiakeskukset mahdollistavat niin pienten kuin suurtenkin kohteiden sähköistyksen. Tuotevalikoimaan kuuluu myös pientalojen mittaus- ja ryhmäkeskuksia.

– Liedossa valmistetuista keskuksista löytyy erittäin laaja valikoima tuotteita rakennusaikaiseen sähkönjakeluun aina 16 ampeerisista työmaakeskuksista 1000 ampeerisiin pääkeskuksiin. Keskukset on suunniteltu sellaisiksi, että niitä on helppo siirtää työmaalla ja työmaalta toiselle. Turvallinen käyttöönotto alkaa jo tehtaalta, sillä jokainen keskus tarkistetaan laajasti ennen tehtaalta lähtöä. Meiltä löytyvät myös tehtaallamme valmistetut voimajatkojohdot varman ja toimivan ketjun rakentamiseksi. Joustavat ja nopeat toimitusajat edistävät työmaan valmistumista aikataulussa, Talvitie kertoo.

– Keskuksemme on suunniteltu ja rakennettu käytettävyyden ja kestävyyden näkökulmasta. Käytämme vain laadukkaita, eurooppalaisia komponentteja luotetuilta toimittajilta ja sertifioimme tuotteemme SGS Fimko Oy:n toimesta. Kattava takuu, tehdashuollot ja laaja varaosien saatavuus mahdollistavat vanhempienkin tuotteidemme käyttökunnossa pysymisen. Vastaan tulee jopa 30 vuotta vanhoja Vohekin valmistamia keskuksia, Talvitie jatkaa.

Sähköistystä vaativiinkin tarpeisiin

Next article