Etusivu » Talotekniikka » Aurinkosähkö on hyvä diili
Sponsoroitu

Itsetuotetun sähkön myötä sähkölaskun riippuvuus sähkön markkinahinnasta vähenee. Tämä auttaa tehokkaasti suojautumaan sähkön hinnan nousulta.

Aurinkosähkö on yksi vähäpäästöisimmistä tavoista tuottaa itse sähköä. Aurinkoenergian asennus kestää päivästä kahteen, jonka jälkeen tuotantoa tulee seuraavien vuosikymmenten aikana omasta vuosittaisesta sähkönkulutuksesta jopa 30–40 prosenttia. Juuri aurinkopaneelien helppous on 1KOMMA5° Suomen hankintajohtaja Pasi Seppälän mielestä aurinkosähkön suurimpia hyötyjä. 

– Itse tuotetun sähkön hinta ei koe markkinahintojen heilahtelua. Energiatehokkuus myös kasvattaa omakotitalon arvoa, Seppälä kuvailee. 

Omakotitaloihin asennettavat aurinkovoimalat säästävät vuosittain huomattavat määrät CO2-päästöjä. Fossiilienergiasta on päästävä eroon vuosikymmenten saatossa, ja fossiiliset energiamuodot myös kallistuvat.

– Uusiutuvat energiamuodot ovat jo nyt halvempi tapa tuottaa energiaa ja välimatka kasvaa tulevaisuudessa entisestään, Seppälä sanoo. 

1KOMMA5° Suomi – asiakkaan rahoille selvää vastinetta 

1KOMMA5° Suomi on täyden palvelun aurinkoenergia-asiantuntija. Seppälän mukaan kokemusta on karttunut rutkasti niin suurista aurinkopaneelikentistä kuin pienistä mökkiasennuksistakin.

– Aurinkopaneelijärjestelmän takaisinmaksuaika pysyy järjestelmän hinnan huomioon ottaen hyvin maltillisena. 

Seppälä muistuttaa, että aurinkopaneelien hankinta on samalla myös ympäristöteko pitkäksi aikaa. Aurinkovoimalla on vuosikymmenten takuuajat.

– 1KOMMA5° Suomi tarjoaa todella hyvän hinta-laatusuhteen. Aurinkovoimalan komponenttimme edustavat viimeisintä teknologiaa, ja myös hinnoittelu on hyvällä tasolla.

Saksalainen 1KOMMA5-aurinkopaneeli on suuritehoinen 420W-aurinkopaneeli ja yksinoikeudella saatavilla 1KOMMA5° Suomen kautta. Maailmanlaajuisesti noin 90 % aurinkopaneeleiden raaka-aineista saadaan Kiinasta, joten uusi tuote on markkinoilla siinäkin mielessä uniikki. Aurinkopaneeliin saa takuuajan, joka on alan pisimpiä – 25 vuoden tuotetakuun ja 30 vuoden suorituskykytakuun.

aurinkosähkö

Lue lisää aurinkosähkön hyödyistä

Next article