Skip to main content
Etusivu » Taloyhtiö » Budjetin ei tarvitse olla linjasaneerauksessa pelkkä arvio
Sponsoroitu

KVR-urakkamallissa putkiremontti voidaan aloittaa jopa vuotta aiemmin kuin kokonaishintaisessa kilpailu-urakassa. 

Suomessa kotitalouksien varallisuudesta suurin osa on kiinni asunnoissa. Ei siis ole lainkaan yhdentekevää, kuka putkiremontista on vastuussa. Ihanteellista on myös jo heti kättelyssä saada urakalle kustannusarvio, joka pitää.

– Kun hankkeessa on oikea urakoitsija alusta asti kantamassa kustannusvastuuta ja tuomassa ymmärrystä käytetyn rahan tuottamalle arvolle, budjettien ei enää tarvitse olla vain arvioita, Remonttipartio Oy:n hankejohtaja Timo Turunen sanoo.

KVR tarkoittaa kokonaisvastuurakentamista, jossa yksi sopimuskumppani vastaa sekä suunnittelusta että toteutuksesta. Siinä tilaaja saa Turusen mukaan urakoitsijan tietotaidon käyttöönsä ennen suurempien investointien lukittumista, jolloin KVR on urakkamuotona ennakoivampi, laadukkaampi ja kustannustehokkaampi. 

– Taloyhtiölle annetaan nähtäväksi kiinteät kustannukset ennen suurempia investointeja, mikä helpottaa myös päätöksentekoa.

Remonttipartio – rakkaudesta putkiremontteihin

Onnistunut putkiremontti käynnistyy ajoissa: kattavilla lähtötiedoilla ja valitsemalla kumppanit, joilla on osaamista, kokemusta ja yhteistyötaitoa. Turunen tietää, että kokemus takaa ymmärryksen, joka tulisi löytyä hankkeen kaikilta osapuolilta.

– Putkiremontin ei enää tarvitse olla mikään kauhistus, mutta nykyisessä kiristyvässä taloustilanteessa se voi sitä olla, jos esimerkiksi tehdään päätöksiä tunteella eikä faktoihin perustuen.

Turunen korostaa myös putkiremontin läpinäkyvien prosessien tärkeyttä. 

– Läpinäkyvyyttä remonttiin tuottaa laadukas ja ajantasainen viestintä. Silloin aikatauluihin ja kustannuksiin osataan varautua hyvissä ajoin.

Miksi Remonttipartio?

Erikoistunut taloyhtiöiden putkiremontteihin
Aina aikataulussa ja sovitulla budjetilla
Vakavarainen kumppani
30 vuoden kokemus
Omat asentajat takaavat laadun

Haluatko tietää lisää mutkattomista linjasaneerauksista?

Next article