Etusivu » Taloyhtiö » Cityvarasto antaa hyvän kodin tavaroillesi
Sponsoroitu

Pienvarasto on kätevä ratkaisu kodin irtaimiston säilyttämiseen esimerkiksi muuton tai taloyhtiön remontin aikana.

Taloyhtiöt ja rakennusliikkeet voivat vuokrata remontin ajaksi varastoja joko yksittäisen asunnon irtaimiston säilyttämiseen tai esimerkiksi putkiremontin yhteydessä koko taloyhtiön tarpeisiin.

Cityvarasto Oyj:n myynti- ja palvelujohtaja Eeva Rantalan mukaan pienvarastoa voi käyttää myös esimerkiksi muuton aikana. 

– Lisäksi pienvarastoa käytetään pidempiaikaisena kodin- ja harrastustarvikkeiden kausisäilytystilana. Varastoissa säilytetään muun muassa polkupyöriä sekä laskettelu- ja hiihtovälineitä tai auton renkaita.

Pienvarastossa voikin säilyttää lähes mitä vain.

– Ainoastaan ympäristölle, ihmisille tai omaisuudelle vaaraksi olevat asiat on kielletty, Rantala sanoo. 

Cityvaraston tarjoamat laadukkaat pienvarastopalvelut ja varastointiin liittyvät lisäpalvelut on tarkoitettu kuluttajille, yrityksille, taloyhtiöille ja rakennusliikkeille ympäri Suomen.

– Käytännössä tämä tarkoittaa 1–25 neliömetrin kokoisia varastotiloja mutta myös pakettiautojen vuokrausta sekä muuttopalveluita, Rantala kuvailee. 

Cityvarastolla helppo asioida vaikka päivittäin

Cityvarasto pienvaraston vuokraaminen sujuu helposti ja joustavasti puhelimitse tai verkkokaupasta ympäri vuorokauden ja viikon jokaisena päivänä. Palvelu on helppokäyttöinen, jotta asiakkaat saavat tavaransa varastoon mahdollisimman vaivattomasti. 

– Asiakkaat voivat asioida varastollaan joka päivä klo 5.30–0.00 niin usein kuin on tarvetta. Useimmissa toimipisteissämme on myös mahdollisuus ajaa sisätiloihin purkamaan ja lastaamaan tavaroita, Rantala sanoo.

Cityvarasto on valtakunnallinen yritys, jonka toimipisteitä löytyy Rantalan mukaan Helsingistä Rovaniemelle ja Vaasasta Joensuuhun.  

– Varastolla on helppo asioida vaikka päivittäin. Varastomme sijaitsevat pääsääntöisesti hyvien liikenneyhteyksien varrella, jotta myös autottomat voivat käyttää palveluamme.

Cityvarasto

Cityvarasto-konserniin kuuluu pakettiautoja ympäri Suomen vuokraava yritys PakuOvelle.com sekä Uudenmaan alueella toimiva muuttopalvelu Opiskelijamuutot.

Kaipaatko säilytystilaa tavaroillesi?

Next article