Skip to main content
Etusivu » Taloyhtiö » Korjaushankkeiden priorisoinnille löytyy ratkaisu
Sponsoroitu

Petteri Lahtinen

toimitusjohtaja, Suomen Kiinteistöasiantuntijat KIAS Oy

Korjaushankkeiden priorisointi vaatii harkintaa ja strategista suunnittelua, etenkin nykyisen suhdannetilanteen haastaessa taloyhtiöpäättäjiä. Autamme päättäjiä ymmärtämään korjausten oikea-aikaisen toteutuksen tärkeyden ja syy-seuraussuhteet sekä taloudelliset vaikutukset pitkällä aikavälillä.

Taloyhtiöiden korjaustarpeet voivat olla moninaisia ja siksi oikein tehdyllä priorisoinnilla voi olla merkittävät taloudelliset vaikutukset.

– Hankkeiden niputtaminen ja niiden ajoittaminen pidemmälle aikavälille voi myös auttaa pitämään kulut kurissa, koska kiire saattaa nostaa remonttien hintoja, korostaa Suomen Kiinteistöasiantuntijat KIAS Oy:n toimitusjohtaja Petteri Lahtinen.

Hankkeiden niputtamisella Lahtinen viittaa jokakesäiseen pihojen avaamisen, kun korjaukset voisi niputtaa samalle kesälle asumishaittaa vähentäen.


Hyvä hallinnointi hälventää asukkaiden huolet

– Hyvä hallinnointi takaa, että rahoitus on valmiina oikeaan aikaan, eikä rahoitusvastike karkaa liian korkeaksi sekä valitut urakoitsijat aloittavat työt sovitusti. Se myös vähentää kitkaa taloyhtiön päätöksenteossa ja ehkäisee asukkaiden huolia, Lahtinen kertoo.

KIAS:n tekniset asiantuntijat ovat käytettävissä koko hankkeen elinkaaren ajan ja voivat hoitaa suunnittelun, kilpailutuksen ja urakan valvonnan.

– Varmistamme, että taloyhtiön etu ja tavoitteet ovat aina etusijalla, Lahtinen linjaa.

Suomen Kiinteistöasiantuntijat KIAS Oy on kiinteistöjen tekninen asiantuntijayritys

• KIAS on sitoutunut suunnittelemaan korjaushankkeista järkeviä kokonaisuuksia, huolehtimaan synergiaeduista ja pitämään rahoitustarpeen mahdollisimman pienenä.
• KIAS tarjoaa myös järjestelmän, joka antaa taloyhtiöpäättäjille reaaliaikaista näkyvyyttä hankkeiden etenemiseen.
• KIAS on 100 % kotimainen perheyritys, joka palvelee taloyhtiöitä koko Suomessa.

Tarvitsetko asiantuntijakumppanin,
joka auttaa turvaamaan taloyhtiösi tavoitteiden toteutumisen?


Tai ota yhteyttä 0400 260 477 tai [email protected]

Next article