Etusivu » Taloyhtiö » Kotimaailma tarjoaa kodinomaisen vaihtoehdon tilapäisasumiseen
Sponsoroitu

Täysin kalustettu asunto sekä varusteltu keittiö päihittää sijaisasuntona hotellin tai sukulaismajoituksen. 

Korjausrakentamiseen liittyvät remontit pakottavat usein asukkaat kodistaan väliaikaisiin asumisjärjestelyihin. Kotimaailma tarjoaa täysin varusteltuja ja valmiiksi kalustettuja asuntoja, joissa asukkaat voivat majoittua remontin ajaksi. Kotimaailma Suomi Oy:n toimitusjohtaja Jari Peltola kertoo asuntojen koon vaihtelevan yksiöistä jopa neljän makuuhuoneen asuntoihin.

– Tarjoamamme asunnot ovat täysin käyttövalmiina, asukkaiden tarvitsee tuoda mukanaan vain henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet, vaatteet ja ruoat jääkaappiin. 

Peltola tietää, että sijaisasunnon sijainnilla on usein suuri merkitys erityisesti päiväkodin, koulun tai työpaikan läheisyyden kannalta. 

– Kotimaailmalta sopivia asuntoja löytyy lähes 1000 ja jopa 50 eri paikkakunnalla. Valinnanvaraa on siis valtavasti, ja jokaiselle löytyy varmasti juuri omiin tarpeisiin sopiva vaihtoehto.

Tarvittaessa Kotimaailma myös kalustaa asiakkaalle uuden asunnon tämän toivomasta sijainnista mistä päin Suomea tahansa, kunhan asumisen vähimmäiskesto on kolme kuukautta. 

Majoitus eri kestoisiin tarpeisiin ja joustava irtisanomisaika

Kotimaailman palvelu on suunniteltu sopimaan kaikille niille, jotka tarvitsevat väliaikaista asumisratkaisua yhden vuorokauden yöpymisestä useaksi kuukaudeksi. 

– Hyvin varusteltu kodinomainen ympäristö sopii työ- ja lomamatkoille, yksinasujille, porukoille ja perheille, Peltola sanoo. 

Peltolan mukaan tämä korostuu erityisesti esimerkiksi vesivahinkotilanteessa, jossa valmiiksi stressaavassa tilanteessa Kotimaailma järjestää asunnon nopeasti. Myöskään remontin tarkasta kestosta ei tarvitse huolehtia.

– Kotimaailman asunnoissa asukkaat voivat asua joustavasti lyhyellä, seitsemän vuorokauden irtisanomisajalla, sillä remontin kestosta ei usein ole tarkkaa tietoa sijaisasumisen alkaessa.

Kotimaailman asiakkaita palvelee aina paikallinen Kotimaailma-yrittäjä tai -yritys, mikä varmistaa tehokkaan ja ystävällisen palvelun. 

Kiinnostuitko tilapäisasumisesta?

Next article