Etusivu » Taloyhtiö » Taloyhtiöille suunnattu palveluntarjonta laajenee
Sponsoroitu

Taloyhtiöitä laaja-alaisesti palvelevan A-Insinöörit Oy:n uusi palveluyksikkö erikoistuu korjaushankkeiden suunnitteluun, projektijohtoon ja valvontaan pääkaupunkiseudulla.

Suunnittelu- ja konsulttiyhtiö A-Insinöörit on perustanut Espooseen uuden Etelä-Suomen taloyhtiöitä kokonaisvaltaisesti korjaushankkeissa palvelevan asiantuntijayksikön. 

– Palveluyksikkö on tarkoitettu taloyhtiöille sekä useamman asuinkiinteistön omistaville tahoille, A-Insinöörien arkkitehti Johanna Koskinen sanoo. 

Taloyhtiöyksikkö muodostettiin Koskisen mukaan A-Insinöörien pääkaupunkiseudun taloyhtiötiimin sekä yhtiöön vuodenvaihteessa sulautuneen Frontagon asiantuntijoista.

– Yksikkö on erikoistunut asuin- ja arvokohteiden julkisivu- ja peruskorjauksiin, putkistosaneerauksiin, taloteknisiin sekä täydennysrakennus- ja muutoshankkeisiin. 

A-insinöörit – talollinen asiantuntijoita korjaushankkeiden suunnitteluun ja konsultointiin

A-Insinööreillä on laaja-alaista osaamista niin suunnittelun, rakennuttamisen, projektinjohdon ja valvonnan kuin tutkimusten ja selvitystenkin laatimisessa. Korjaushankkeiden koko voi vaihdella yksittäisten rakennusosien korjaamisesta peruskorjaukseen asti. 

– Konsultointipalveluja on mahdollista saada myös esimerkiksi PTS:n päivittämisen tueksi, A-Insinöörien suunnittelujohtaja Juha Hartikka kuvailee.  

Hartikka muistuttaa, että ennakoiden suunnitellut korjaustoimenpiteet auttavat pitkällä aikavälillä kokonaiskustannusten hallinnassa ja pitävät asumiskustannukset kohtuullisina. 

– Kiinteistön oikea-aikaiset korjaustoimenpiteet ovat näin ollen tärkeitä myös taloyhtiön taloudellisen tilanteen kannalta. 

Sekä Koskinen että Hartikka painottavat, että hallitusjäsenten ja isännöitsijöiden tulee jatkuvasti olla ajan tasalla lainsäädäntöön ja EU-tason säätelyyn liittyvistä muutoksista. 

– Meillä A-Insinööreillä on kokonaisnäkemystä, miten nuo muutokset saadaan käytäntöön ja miten korjausrakennushankkeet kannattaa konkreettisesti toteuttaa.

Kaipaatko apua korjaushankkeen aloittamiseen?

Next article