Skip to main content
Etusivu » Taloyhtiö » Taloyhtiön valaistuksen modernisointi – Valaistuksen uusi aika
Sponsoroitu

Valaistuksen modernisointi taloyhtiössä ei ole vain tekninen päivitys, vaan se avaa oven monille merkittäville hyödyille. Valaistus vaikuttaa paitsi energiahuoltoon myös asukkaiden elämänlaatuun ja ympäristöön. Tarkastelemme viittä keskeistä syytä, miksi taloyhtiön valaistuksen modernisointi on kannattavaa.

1. Energiansäästö ja kustannustehokkuus

Taloyhtiöt kamppailevat korkeiden energialaskujen kanssa ja vanhat valaistusratkaisut voivat olla pahin syyllinen. Siirtyminen energiatehokkaisiin LED-valaisimiin ei vain alenna energiakustannuksia vaan myös pienentää yhteisiä kustannuksia huomattavasti. Säästetyt varat voivat ohjautua muihin tärkeisiin kiinteistön parannuksiin.

2. Turvallisuuden lisääntyminen

Uusien valaisimien asentaminen parantaa huomattavasti kiinteistön yleistä turvallisuutta. Uudet valaisimet parantavat merkittävästi turvallisuutta sisä- ja ulkotiloissa tehden niistä houkuttelevampia ja mukavampia paikkoja elää.

3. Huoltovapaa ja pitkäikäinen ratkaisu

LED-valaisimet ovat tunnettuja pitkästä käyttöiästään. Ne eivät pelkästään kestä kauemmin kuin perinteiset valaisimet, vaan niiden huoltotarve on myös vähäisempi. Tämä tarkoittaa huomattavaa säästöä kiinteistön huoltokustannuksissa sekä vähentyneitä huolentaiheita valaistuksen ylläpidosta.

4. Asukkaiden mukavuus

Valaistuksen laadulla on suuri vaikutus asukkaiden viihtyvyyteen. Älykkäät valaistusratkaisut tuovat valoa juuri sinne, missä sitä tarvitaan, ja auttavat säästämään energiaa. Päivitetty valaistus myös lisää kiinteistön arvoa, tekee siitä houkuttelevamman sijoituksen ja houkuttelee tulevia asukkaita.

5. Ympäristöystävällinen päätös

LED-valaisimet kuluttavat vähemmän energiaa, mikä vähentää ympäristön kuormittumista. Lisäksi ne eivät sisällä haitallisia aineita, kuten elohopeaa. Tämä taas edistää ympäristön suojelua.

Tiesitkö?

Valaistuksen päivitys on edullisin ja nopein energiatehokkuushanke, jolla saavutetaan suurimmat prosentuaaliset energiansäästöt, jopa 70 %. Valaistuksen asennustyö ei aiheuta haittaa asukkaille ja tyypillisesti se kestää taloyhtiöissä vain noin 1–3 päivää.

Loisteputkien ja pienoisloisteputkien myynti EU-alueella lopetetaan 24.8.2023 alkaen niiden sisältämän elohopean vuoksi. Loisteputket voidaan korvata LED-putkilla tai vaihtaa uusiin LED-valaisimiin.

Ledicon Finland Oy

Ledicon Finland Oy maahantuo ja toteuttaa laadukkaat valaistusratkaisut.

Useita satoja taloyhtiöasiakkuuksia.

Hankinnan takaisinmaksuajat 2–3 vuotta, hankinnat myös ilman alkupääomaa.

Olisiko nyt aika uudistaa taloyhtiösi valaistus?

Joel kartoittaa veloituksetta taloyhtiösi potentiaalisen energiansäästön: 050 461 5793, [email protected]

Next article