Skip to main content
Etusivu » Taloyhtiö » Turvallinen vaihtoehto taloyhtiön energiatehokkuuden parantamiseen
Sponsoroitu

Maalämpö on edullista, ekologista ja päästötöntä uusiutuvaa energiaa. Maalämpö sopii erinomaisesti kaiken kokoisten rakennusten lämmitykseen, ja on siksi erinomainen vaihtoehto myös taloyhtiön lämmönlähteeksi. Maalämpöjärjestelmän valinnassa tärkeintä on oikea mitoitus ja ammattitaitoinen asennus.

– Maalämpöjärjestelmän suunnittelu on mittava valintaprosessi: lämpökaivojen määrän ja pituuden arviointi sekä lämminvesivaraajien ja mahdollisen etävalvonnan valinta. Kyseessä on siis juuri oikeiden laitteiden valinta kohteeseen. Autan jälleenmyyjiämme lähes päivittäin vastaamaan näihin kysymyksiin. Emme ole pelkästään laitevalmistaja, joka tuottaa energiatehokkaita ratkaisuja, vaan haluamme auttaa ihmisiä heille parhaan lämmitysratkaisun valinnassa, kertoo Robert Bosch Oy:n avainasiakaspäällikkö Antti Leppänen.

Räätälöidyt ratkaisut myös haastaviin kohteisiin

Bosch kouluttaa jälleenmyyjänsä ja antaa näille Kiinteistölämpömestarin tittelin. Laitevalmistajan tuki tuo koulutetuille, sertifioiduille jälleenmyyjille ja asentajille lisävoimaa toimia niin isännöitsijöiden kuin taloyhtiöiden hallitusten apuna.

Pohjoismaisiin olosuhteisiin kehitetyt laitteistot ja Boschin tuki tekevät lämmitysjärjestelmän uusimisesta turvallista. Auttaminen jatkuu myös uuden lämmitysjärjestelmän käyttöönoton jälkeen: Bosch on ainoa laitevalmistaja, joka etävalvoo kiinteistömaalämpökohteitaan ja tarjoaa kuuden vuoden erikoispitkän takuun.

Boschin laitteet ovat kehitetty Pohjoismaisiin olosuhteisiin. Hyvin suunniteltujen tuotteiden lisäksi Bosch  etävalvoo kiinteistömaalämpökohteitaan ja tarjoaa kuuden vuoden erikoispitkän takuun. Kuva: Robert Bosch Oy

– Energiaremontti on taloyhtiölle merkittävä investointi. Ratkaisut räätälöidään aina talokohtaisesti ja olemme vahvasti mukana projektissa yhdessä ammattitaitoisten jälleenmyyjiemme kanssa. Olemme tunnettuja siitä, että meidän lämpöpumppumme sopivat myös vanhempiin kerrostaloihin, sillä meidän laitteistoillamme voidaan toimia korkean lämpötilan patteriverkostossa ja saavuttaa erittäin hyvä hyötysuhde. Koskaan ei ole tullut eteen sellaista tilannetta, että sopivaa ratkaisua ei olisi löytynyt, summaa Leppänen.

Next article