Skip to main content
Etusivu » Taloyhtiö » Vähintään puolet sydänpysähdyksistä tapahtuu kotona – Taloyhtiön defibrillaattori mahdollistaa selviytymisen
Sponsoroitu

Äkillisessä sydänpysähdyksessä apua tarvitaan nopeasti. Jokainen minuutti ilman ensiapua laskee selviytymismahdollisuutta 10 prosenttia.

iskuri helposti saatavilla, se nostaa kaikkien mahdollisuutta selvitä äkillisestä sydänpysähdyksestä, Sydänturvan Area Manager Teemu Piispanen sanoo.

Vuosittain Suomessa noin 3 000 ihmisen sydän pysähtyy äkillisesti sairaaloiden ulkopuolella. Vähintään puolet näistä tapahtuu kotona.

Jos defibrillaattoria käytetään 3-5 minuutin sisällä sydänpysähdyksestä, selviytymismahdollisuus moninkertaistuu.

– Jotta kotona sydänpysähdyksen saaneita ihmisiä pystytään auttamaan ajoissa, tarvitaan defibrillaattoreita sinne missä ihmiset asuvat – taloyhtiöihin.


Defibrillaattorin käyttäminen on helppoa ja turvallista

Defibrillaattoria voi ja osaa käyttää kuka tahansa, koska laite ohjeistaa toimet vaihe vaiheelta.

– Defibrillaattorilla ei voi vahingoittaa ketään. Laite analysoi sydämen rytmin ja antaa ohjeen iskulle vain, jos se on tarpeen.

Miksi defibrillaattori Sydänturvalta?

– Olemme vuodesta 2012 toimittaneet asiakkaillemme tuhansia defibrillaattoreita, joilla on pelastettu ihmishenkiä ja parannettu suomalaisten sydänturvaa.

Sydänturvalta löytyy sekä osaaminen että kaikki tarvittavat tuotteet ja palvelut taloyhtiön defibrillaattorihankintaan. Sydänturva on osa Medidyne Oy:n toimintaa.

Defibrillaattori parantaa taloyhtiösi sydänturvallisuutta

• Defibrillaattorin nopealla käytöllä voit pelastaa toisen ihmisen hengen.
• Jokainen osaa käyttää defibrilaattoria, eikä sillä voi vahingoittaa ketään.
• Defibrillaattori on osa taloyhtiön kokonaisturvallisuutta ja se kannattaa liittää osaksi pelastussuunnitelmaa.

Tule myös tutustumaan defibrillaattoreihin Taloyhtiö-tapahtumassa 23.4.24! Löydät meidät Helsingin Messukeskuksesta, ständiltä 55.

Parannetaan taloyhtiönne sydänturvallisuutta yhdessä!

Ota yhtettä, Teemu Piispanen: 0400 925 905 • [email protected]
Tai käy verkkosivuillamme!

Next article