Skip to main content
Etusivu » Taloyhtiö » Valokuituyhteys mahdollistaa huippunopean netinkäytön
Sponsoroitu

Valokuitusen rakentama avoin valokuitu tuo asukkaille joustavuutta ja valinnanvapautta sekä varmistaa, että taloyhtiön jokainen osakas saa juuri omiin tarpeisiinsa räätälöidyn verkkoyhteyden.

Vaikka valokuitu on ollut tietoliikenteen perusta jo pitkään, se on vasta viime vuosina löytänyt tiensä kuluttajien koteihin tehden tietoliikenneyhteyksistä aiempaa luotettavampia ja huipputehokkaita. Kotiin asti ulottuvan valokuidun kapasiteetti on lähestulkoon rajaton, ja sen käyttöikä on vuosikymmeniä.

– Ikioma kuituyhteys varmistaa, ettei mikään pääse häiritsemään verkon toimintaa. Valokuitu on varmin, vakain ja yksinkertaisesti paras saatavilla oleva verkkoyhteys, taloyhtiömyynnin päällikkö Harri Turkki Valokuitunen Oy:stä sanoo. 

Turkki muistuttaa, että keväällä pidettävä yhtiökokous tarjoaa oivan tilaisuuden nostaa taloyhtiön verkkoyhteysasiat esille ja keskustella päivitystarpeista. 

– Näin otetaan askel kohti parempia ja luotettavampia tietoliikenneyhteyksiä koko taloyhtiössä, mistä hyötyy jokainen osakas. 

Avoin valokuitu tuo asukkaalle valinnanvapauden omissa nettipalveluissa 

Valokuitusen verkko on avoimen verkon ratkaisu, jossa taloyhtiön asukkaiden ei tarvitse sitoutua yhteen ja samaan nettiliittymän tarjoajaan. Verkossa on saatavilla useita eri palveluntarjoajia, joista jokainen voi valita itselleen parhaiten sopivan yhteyden sekä haluamansa lisäpalvelut.

– Ihmisillä on erilaisia tarpeita. Joku käyttää nettiä vain laskujen maksamiseen, kun taas naapurissa voi olla tarve todelliselle superyhteydelle, jos vaikkapa moni laite on usein yhtäaikaisessa käytössä, Turkki kuvailee.

Valintaa nettiliittymästä ei Turkin mukaan tarvitse tehdä heti valokuitutilauksen yhteydessä. 

– Asukkaat voivat tehdä päätöksen palveluntarjoajasta vasta, kun valokuitu on asennettu ja palveluiden käyttöönottaminen on ajankohtaista.

Valokuitunen Oy

Valokuitunen Oy on suomalainen toimija, jonka tarjoamassa avaimet käteen -ratkaisussa taloyhtiön ei tarvitse huolehtia mistään. Palveluun kuuluu kaikki verkon suunnittelusta jälkien korjaamiseen asti – ilman piilokuluja.

Kiinnostuitko valokuituverkosta?

Tutustu ratkaisuumme lähemmin!

Next article