Skip to main content
Etusivu » Taloyhtiö » Vieläkö teidän kiinteistössä sählätään muovisten pysäköintilupien kanssa?
Sponsoroitu

Digitaalinen pysäköintilupa on moderni ratkaisu, joka vastaa sekä autoilijoiden että kiinteistöpäättäjien tarpeisiin. 

Valtakunnallisen kyselyn mukaan vanhanaikaiset pysäköintiluvat turhauttavat autoilijoita ja ovat tehottomia, kun taas digitaaliset luvat parantavat asuinmukavuutta.

Fyysiset pysäköintiluvat aiheuttavat päänvaivaa niin autoilijoille kuin kiinteistöjen omistajille. Valtakunnallisen kyselyn mukaan joka kymmenes autoilija kamppailee usein hukkuneen pysäköintiluvan kanssa.

Digitaalisuus parantaa asuinmukavuutta myös pysäköinnissä. Useampi kuin joka viides autoilija pitää muovisia tai paperisia pysäköintilupia vanhanaikaisina. Lupien aiheuttamat ongelmat on mahdollista poistaa viemällä pysäköinti digiaikaan.

Hyvästit hukkuneille luville

ParkkiPaten digitaalinen pysäköintilupasovellus OmaRuutu on kehitetty isännöitsijöiden ja kiinteistönomistajien tarpeisiin helpottamaan parkkipaikkojen hallintaa. Sen avulla autoilija voi hallinnoida pysäköintioikeuttaan vaivattomasti, vaihtaa lupia autojen välillä ja hoitaa paikkaansa koskevat pysäköintimaksut. Lisäksi lupien hallinnoijan ei tarvitse ylläpitää esim. listaa rekisterinumeroista.

Digisovelluksen käyttöönotto tuo merkittäviä säästöjä kiinteistöille. Se vapauttaa parkkipaikat niiden oikeille käyttäjille ja vähentää ulkopuolisten mahdollisuuksia lupien väärinkäyttöön.

Autoilijat valmiita digiaikaan

Suomalaiset käyttävät edistyksellisesti digiratkaisuja, eikä pysäköinti ole poikkeus. Tutkimuksen mukaan olemme valmiita siirtymään digitaalisiin pysäköintilupiin. Yli neljäsosa vastaajista on kiinnostunut sovelluksesta, joka korvaisi vanhanaikaiset pysäköintiluvat. Kyselyn toteutti tutkimusyhtiö Bilendi ParkkiPaten toimesta syksyllä 2022.

Digitaalinen pysäköintilupa vastaa nykypäivän haasteisiin. OmaRuutu edustaa teknologiaa, joka hyödyttää sekä kiinteistöjen hallintaa että autoilijoita. Digilupa on askel, joka parantaa asuin-
ja työympäristöjen mukavuutta.

Etsitkö ratkaisua taloyhtiösi pysäköintiongelmiin?

Next article