Skip to main content
Etusivu » Kiinteistöjen kehittäminen » Älykkäämpi älykiuas
Sponsoroitu

Ennestäänkin kiukaista älykkäin Älykiuas on tehnyt lopullisen irtioton tavallisiin kiukaisiin, joilla ei ole toivoakaan päästä samalle tasolle lähimmän 15 vuoden aikana.

Älykiuas siirtyi nettiin muutenkin kuin lämpötila-asetusten ja ajastusten osalta. Älykiukaan äly koostuu saunomisolosuhteita seuraavasta saunamonitorista, kiuasta seuraavasta kiukaan ohjausjärjestelmästä sekä käyttöliittymästä, jotka yhdessä muodostavat saunan etähallintakokonaisuuden.

Älykkäämpi ohjausjärjestelmä mittaa, näyttää ja tallentaa aikasarjana saunan lämpötilan, löylynheiton, kiukaan kivien lämpötilan, vastusten, puhallinmoottorin ja puhallusnopeuden toiminnot, saunan energian kulutuksen, piirikorttien lämpötilan ja kosteuden sekä kannen avausmoottorin toiminnan. Kaikki mittausdata on nähtävissä taannehtivasti kuukauden ajalta.

Älykkäämpää kiuasta voi ajastaa kuten kännykkää. Kiukaalle voi asettaa viikonpäivät, ajastuksen voimassaoloajan, saunan lämpötilan, kiukaan lämpötilan ja kannen aukioloajan. Eri ajastuksille voi antaa eri saunalämpötilan, jolloin esimerkiksi kerrostalossa kukin saunavuorolainen saa haluamansa löylyt.

Myös kannen aukioloaikaa voi ajastaa. Hotellissa voi ajastaa kannen auki aamusaunan ajaksi ja hoitolaitoksessa saunomisajaksi. Ilman ajastusta kansi aukeaa halutuksi ajaksi painikkeen tai liiketunnistimen ohjaamana.

Kiukaiden kuningas

Saunasampo Älykiuas on ehdottomasti kiukaiden Kuningas, joka sisältää ajanmukaista älyteknologiaa, tarkkaa lämmön, sekä kosteuden analysointia ja helppokäyttöistä etäohjausta, että etävalvontaa, jolloin saunomiselämys on juuri toiveiden mukainen muutamassa minuutissa.

Yleisten suuressa käytössä olevien saunojen kiukaat voidaan yhdistää etävalvontaan, jolloin kiukaan toimintaa valvotaan keskusvalvomosta reaaliaikaisesti ja asiakas saa myös etukäteen tiedon kiukaan huoltotarpeesta tai muista saunomiseen liittyvistä ongelmista. Näin kiuas pysyy vuosikymmeniä täydessä saunomisvalmiudessa, mikä vapauttaa asiakkaan vain nauttimaan.

älykiuas

Kiinnostuitko älykiukaasta?

Next article