Etusivu » Kiinteistöjen kehittäminen » Kaipaatko älyä tilojen hallintaan ja tehokkuutta toimiston käyttöasteeseen? 
Sponsoroitu

Keijo Mikluha

liiketoimintapäällikkö

Ricoh Finland Oy

Muuttoa valmistellessa moni johtaja huomaa kaipaavansa dataa päätöksenteon tueksi. Ei olekaan niin selkeää kuvaa siitä, miten työntekijät ovat käyttäneet tiloja ja kuinka paljon he ovat olleet paikalla.

– Kun tilat ovat toimivat ja tukevat työntekijän tapaa tehdä töitä, este toimistolle tulemiselle madaltuu. Pääsääntöisesti ihmiset kuitenkin haluavat tavata toisiaan ja tilojen tarkoitus on tukea yhteistyötä, Keijo Mikluha Ricohilta sanoo.

Milloin minulle tärkeät ihmiset ovat työpaikalla?

Ricoh Spaces on työtilojen hallintaan tarkoitettu Saas-softa, joka kerää tietoa tilojen käyttöasteesta sensorien ja AV-laitteiden avulla.

– Eteisessä reaaliaikainen koontinäyttö kertoo, missä mikin palaveri on ja missä on vapaita työpisteitä. Näin kenenkään ei tarvitse miettiä, mihin mahtuu tai onko neuvottelu Teams-huoneessa peruuntunut. Opastuksesta tulee arkea helpottava palvelu.

Esihenkilö voi myös suunnitella työviikot ja workshopit aiempaa paremmin, kun hän näkee tiiminsä kalentereista yhdellä silmäyksellä, kuka on milloinkin paikalla.

– Samanlaisia ”luuppeja” voi tehdä kuka vain, kun vain määrittelee keiden kanssa haluaa tehdä töitä yhdessä.

Parempaa palvelutasoa ja viihtyisyyttä 

Ricoh Spaces-softalla työntekijät voivat varata parkkipaikkoja ja vieraat ilmoittautuvat aulanäytöllä itse.

–Neuvottelutarjoilut voi tilata catering-yrityksestä tai tiloille voi määritellä, kuinka monen käyttökerran jälkeen siivoojalle lähtee palvelupyyntö.

On aivan asiakkaasta kiinni, millainen kokonaisuus palvelee heidän tarpeitaan.

– Ricoh Spaces on modulaarinen ja helposti räätälöitävissä. Jotkut haluavat laadukkaita Teams-huoneita, joissa kokouksiin liittyminen hoituu yhdellä painalluksella ja toiset arvostavat ympäristösensoreita, jotka mittaavat ilmankosteutta ja –laatua sekä hiilidioksiditasoa neuvotteluhuoneissa. Mahdollisuuksia on monia! 

Haluatko nostaa tilojen käyttöastetta ja palvelutasoa?

Soita Keijolle 040 7327 260 tai Tutustu Ricoh Spaces-moduuleihin:

Next article