Skip to main content
Etusivu » Kiinteistöjen kehittäminen » Kiinteistöillä kassavirtaa ja asukkaille turvaa
Sponsoroitu

Strateginen kiinteistönkehittäminen on siellä, missä ihmiset elävät ja liikkuvat. Kiinteistöjen vajaakäytön poistaminen, tilojen muunneltavuus sekä asukasturvallisuuden lisääminen ratkaistaan kustannustehokkailla sensoreilla.

Rovaniemeläiset turvallisuusalan ammattilaiset Minesec ja Seniortek ovat tuoneet markkinoille e-Tilat -kiinteistönhallintajärjestelmän kiinteistökehittämiseen. Senioriturvalla tehostetaan palveluasumisessa asukkaiden hyvää arkea ja työntekijöiden mielekästä työtä.

– Kiinteistönkäyttäjän rooli on moninainen. Kiinteistössä olevalla digitaalisella kalenterivaraus- ja kulunvalvontajärjestelmällä saadaan niin asuin- kuin toimistotilat erilaisten palveluiden piiriin, vaikkapa neuvotteluhuone illasta kokoustilaksi ulkopuolisille kokoustajille. Näin saadaan turvallisuudesta tinkimättä tuottavia ja käyttäjäystävällisiä tiloja, toimitusjohtaja Pasi Nurmela Mineseciltä kertoo.

Limingan liikuntapalvelut asukkaille

Limingan kunnan liikuntapalvelut siirtyi vuonna 2021 alkaen e-Tilat-alustaan. Sen piirissä on kuntosalien lisäksi kaikki kunnan sisäliikuntatilat ja avantouimapaikan pukuhuone. Ovia avataan kuukaudessa 7 000 kertaa. Muita järjestelmälaajennuksia on suunnitteilla.

E-tilat kiinteistöhallintajärjestelmä skaalautuu niin pieniin yksiköihin kuin laajoihin kokonaisuuksiin, kuten teollisuuteen. Sillä voidaan ohjata pelastustoimia ja hoitaa kustannuspaikkakohtaisesti laskutusta. Strateginen kiinteistönhallinta on kiinteistön elinkaaren ja yhteisön ymmärtämistä sekä sen seurantaa ja ohjaamista.

Senioriturva auttaa asukkaita ja työntekijöitä 

e-Tilojen sensoriteknologia on myös Senioriturvassa. Automaattinen liikeseuranta sensoreilla palvelutalossa ja asukkaiden huoneessa hälyttää, mikäli asukkaan toiminnoissa tapahtuu muutoksia, kuten kaatuminen. Turvallisuutta lisäävät myös suorat hoitajakutsut asukkaalta.

Hoitotyö hoitamiseen 

Senioriturva nostaa myös hoitotyön mielekkyyttä. Työjärjestelyt saadaan omaehtoisemmaksi ja asukaskeskeisemmäksi. Työn organisointi tuo säästöjä. Jokainen työntekijä tietää, mitä missäkin tapahtuu ja tilannearviot tehdään heti. 

Dokumentointi suoraan järjestelmästä helpottaa raporttien laatimista valvontaviranomaisille ja muille ulkopuolisille ja siten vähentää työtaakkaa. Myös tapaturmia ja virheitä voidaan analysoida ja ennaltaehkäistä järjestelmällä. Järjestelmä on integroitavissa myös kotihoitoon.

Senioriturvalla palveluyksikön asukaskustannus on vain 55,53 €/kk.

Kiinnostuitko turvallisuuden ratkaisuista?

Muuta arki helpommaksi ja turvallisemmaksi kaikille

Next article