Etusivu » Taloyhtiö » Kaipaako taloyhtiösi saunaosasto uutta tyyliä?
Sponsoroitu

Saunaa hankittaessa tunnelma ja laatu ovat usein etusijalla, mutta niiden perustana on hyvä olla materiaalien kestävyyden rinnalla helppohoitoisuus. Jos nimittäin saunan peseminen on vaikeaa, se voi jäädä tekemättä.

– Olemme suunnitelleet saunat tyylistä ja laadusta tinkimättä mahdollisimman helppohoitoisiksi. Lauteet ja istuimet ovat keveitä ja ne on kätevä napsia pois paikalta, joten ne voi huoltaa löylyhuoneen ulkopuolella, toimitusjohtaja Peter Ruokonen sanoo.

Asiakaskohtainen asennusohje varmistaa onnistumisen

Kun asiakas on valinnut haluamansa kokonaisuuden, Cariitin verstaalla Espoossa tehdään tarkat kuvat saunasta ja pukuhuoneesta.

– Asennusohjeeseen mitoitamme kaiken valmiiksi, myös kiukaan kiinnityskohdat ja valaisimille porattavat reiät. Tämä nopeuttaa asentamista ja vähentää virheitä, Ruokonen sanoo.

Lempeä valaistus rentouttaa

Cariitti on tehnyt valaistusratkaisuja jo yli 20 vuotta ja Sauna Linear -sarja on suunniteltu lauderatkaisuihin sopivaksi.

– Oma tuotanto on valaistuksessakin hyvä asia: autamme huolloissa ja varaosiakin löytyy, vaikka hyvin vähän niitä tarvitaan, Ruokonen hymyilee.

Cariitin puusepät toteuttavat sauna- ja pukuhuonekokonaisuuksien yhtenäiset ilmeet pieniäkin yksityiskohtia myöten. Kaikki puu on Suomessa kaadettu ja jalostettu.

– Puuhun saa haluamansa sävyn ja voimme viimeistellä muut kalusteet samaan tyyliin sopiviksi. Olemme tehneet esimerkiksi peilinkehyksiä. Tervetuloa verstaalle – katsotaan yhdessä, millainen kokonaisuus sopisi teille, Ruokonen toivottaa.

Cariitti tekee saunastasi laadukkaan elämyksen

• Tyylikäs design ja kaunis puu tekevät tilasta viimeistellyn.
• Pehmeä ja himmennettävä valaistus luo viihtyisyyttä.
• Tuotteissa ja palveluissa yhdistyvät 100 % kotimainen puu ja vuosikymmenten taito.

Millainen on sinun unelmiesi sauna? Suunnittele se täällä cariitti.fi/saunat tai soita meille: 09 221 9040

Mielessä saunan rakentaminen tai remontoiminen?

Next article