Etusivu » Rakennuttaminen » Cariitin TAIVE-sauna on kotimaisen puusepäntyön taidonnäyte
Sponsoroitu

Cariitin TAIVE-saunamalliston tuotteet valmistetaan kotimaisena puusepäntyönä Espoossa. Mallistoomme kuuluu saunapaneeleita ja -lauteita sekä istuimia ja kaappeja saunan pukuhuonetiloihin. TAIVE-mallistoa ovat täydentämässä myös laudetyynyt, saunan oven vetimet sekä lauteille nousemista helpottavat seiniin kiinnitettävät kaideosat.

Valmistamme asiakkaillemme TAIVE-saunoja mittatilaustyönä, mikä on mahdollista monipuolisen osaamisemme ansiosta. Mittatilaussaunojen lisäksi asiakkaamme voivat tilata tuotteita myös suoraan hyllystämme.

TAIVE-sauna on monipuolisen osaamisemme tulos. Cariitilla on vuosikymmenten kokemus valaisimien valmistuksesta, ja vuonna 2018 päätimme laajentaa valikoimaamme TAIVE-saunamallistolla. Avasimme puusepänverstaan omiin toimitiloihimme ja aloimme työstämään saunan kalusteita muotopuristetusta koivuviilusta.

Lähdemme suunnittelemaan saunakokonaisuutta aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta niin saunan toiminnallisuuden kuin pintamateriaalienkin osalta. Saunan suunnittelussa läpikäytäviä asioita ovat mm. saunan toiminnallisuus, tekninen toteutus ilmanvaihtoineen, pintamateriaalit ja valaistus.

Jokainen sauna on yksilö. Mitä pienempää saunaa olemme suunnittelemassa, sitä enemmän tulemme huomioineeksi tilankäyttöä. Suuremmissa saunoissa voi olla neljäkin laudetasoa, mikä vaatii paljon suunnittelu- ja mitoitustyötä.

Tiedämme myös, miten puu käyttäytyy saunassa ja huomioimme tämän jo suunnittelua tehdessämme. Mitoitukseen tulee jättää riittävästi pelivaraa, jotta puuosat eivät ole liian tiiviisti kiinni toisissaan.

Kärjessä kotimaisuus

Kotimaisuus on Cariitille tärkeä asia. Puunkaato tapahtuu Suomessa ja tuotteet valmistamme omalla puusepänverstaallamme Espoon Suomenojalla. Puusepän työ pitää sisällään puumateriaalien työstämistä niin koneellisesti kuin käsinkin sekä erilaisten pintakäsittelyjen tekemistä.

Asiakkaillemme toteuttamamme TAIVE-saunat syntyvät suunnittelutiimimme ja puuseppiemme yhteistyön tuloksena. Olemme todella ylpeitä monipuolisesta osaamisestamme!

sauna

Unelmoitko uudesta saunasta?

Cariitilta saat apua saunasi suunnitteluun niin kalusteiden kuin valaistuksenkin osalta.

Next article