Etusivu » Taloyhtiö » Joka toinen asunnon omistaja maksaa taloyhtiöiden korjauksista liikaa
Sponsoroitu

Isännöintiliiton Putkiremonttibarometrin mukaan 54 prosenttia taloyhtiöistä ei ennakoi korjaushankkeita, vaikka laiminlyönnin tiedetään kasvattavan korjausvelkaa ja riskejä. Talokeskuksen mukaan tämä on pitkässä juoksussa asunnon omistajille aina kallein vaihtoehto.

Taloyhtiön ylläpito on monimuotoinen kokonaisuus, joka pitää sisällään niin suunnitelmia, kuntotutkimuksia, korjaushankkeiden ennakoimista, suunnittelutyötä kuin remonttejakin.

Taloyhtiön profiili on kuin huoltokirja.

– Sovelluksemme ja palvelumme avulla yhä useamman taloyhtiön on mahdollista tavoitella kustannussäästöjä, kun rakennusten kunnosta huolehtiminen on helppoa ja kaikille osapuolille miellyttävä kokemus, sanoo Jaakko Jääskelä, yksi BuilderBotin perustajista.

BuilderBot alentaa korjaushankkeiden kustannuksia

BuilderBot auttaa isännöitsijöitä ja taloyhtiön edustajia kaikissa korjaushankkeissa suunnittelusta urakointiin. Sovellus lisää hankkeiden läpinäkyvyyttä, riippumattomuutta ja ammattimaisuutta. Se myös muistuttaa automaattisesti tulevista huolto- ja korjaustöistä, ja siellä näkyvät kaikki tulevat, keskeneräiset sekä toteutuneet hankkeet.

– Taloyhtiön profiili on kuin huoltokirja, jonka avulla hallituksen ja isännöitsijän välinen yhteistyö virtaviivaistuu, Jääskelä kuvailee.

Sovelluksessa saat myös käyttöösi markkinoiden laadukkaimman korjausrakentamisen toimijoiden tietokannan, BuilderBotin hankintatiimin asiantuntemuksen ja modernin teknologian taloyhtiösi ylläpidon hallintaan.

Tarjouspyyntöjen kilpailutus kohdistuu BuilderBotin riippumattomalle korjausrakentamisen ammattiverkostolle isännöitsijän, hallituksen ja osakkaiden kontaktien lisäksi.

– Tarjousten vertaileminen on helppoa ja hallituksen jäsenillä säilyy täysi näkyvyys kilpailutuksen eri vaiheissa. BuilderBotin avulla kiinteistöt saavat tarvitsemansa huollon ja korjaukset samalla, kun omistajat säästävät kustannuksissa, Jääskelä toteaa.

Haluatko varmistaa, että kiinteistösi hoito on huolellista ja kustannustehokasta? Ota yhteyttä Jaakkoon: 010 212 4140 tai [email protected]

Mukavampi tapa hoitaa taloyhtiöiden korjaushankkeet

Tilaa uutiskirje!

Pysy ajantasalla ajankohtaisimmista aiheista ja uusimmasta sisällöstä!

Next article