Etusivu » Taloyhtiö » Maalämpö – pitkän tähtäimen energiaratkaisu
Sponsoroitu

Pääkaupunkiseudun päästöistä yli puolet aiheutuu kiinteistöjen lämmityksestä. Maalämmöllä päästöt saadaan nollaan. Ekologisen maalämmön asennus onnistuu lähes kaikenlaisiin taloyhtiöihin ja kiinteistöihin.

Maalämmön kysyntä on viime aikoina suorastaan räjähtänyt. Suosion taustalla ovat energian hurja hinnannousu sekä ekologisen lämmitysvaihtoehdon ja omavaraisuuden tavoittelu. LVI Eilola Oy:n Valtteri Eilola uskoo, että maalämmön kysyntä lisääntyy tulevaisuudessa edelleen.

– Maalämmössä kiinnostusta herättää myös energiamuodon uusiutuvuus ja omavaraisuus, koska lämmönlähde on taloyhtiön tontilla. Lisäksi tällä vältetään pitkistä lämmönsiirtomatkoista aiheutuvat lämpöhäviöt. 

Eilola painottaa ammattitaidon ja kokemuksen tärkeyttä jo remontin suunnitteluvaiheen aikana – etenkin, kun kyseessä on suuren kiinteistön urakka.

– Onnistunut projekti lähtee onnistuneesta suunnittelusta. Järjestelmän oikea mitoitus suuren kiinteistön energiaremontissa on kaiken A ja O. Oikealla mitoituksella varmistetaan laitteiston toimivuus sekä vältytään turhalta yli-investoinnilta.

LVI-Eilola erottuu markkinasta todellisella avaimet käteen -periaatteellaan

LVI-Eilola on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa täyden palvelun ekologisia energiaratkaisuja suurempiin kiinteistöihin ja taloyhtiöihin. Maalämmön parissa LVI-Eilola on toiminut 15 vuotta ja on toimintansa aikana asentanut tuhansia maalämpöjärjestelmiä. Markkinasta yritys erottuu helpolla ja kustannustehokkaalla avaimet käteen -periaatteellaan.  

– Pakettiin kuuluu ammattitaitoisen suunnittelun, mitoituksen, porauksen ja asennuksen lisäksi lämpöjärjestelmän huolto ja ylläpito koko sen elinkaaren ajan, Eilola sanoo.

Oman porauspalvelun lisäksi LVI-Eilola tarjoaa asiakkailleen myös laitteiston esivalmistuksen, jossa kohteeseen toimitetaan tehdasolosuhteissa miltei valmiiksi saatettu lämpölaitos. Näin asennusaika sekä lämpökatkot energiaremontin aikana ovat Eilolan mukaan lyhyitä ja urakointia voidaan tehdä läpi vuoden.

– Olemme hyvin kilpailukykyinen vaihtoehto, konseptimme varmistaa laadukkaan lopputuloksen kustannustehokkaasti.

Maalämpöasennukset avaimet käteen -toimituksena: lvi-eilola.fi

Tilaa uutiskirje!

Pysy ajantasalla ajankohtaisimmista aiheista ja uusimmasta sisällöstä!

Next article