Etusivu » Taloyhtiö » Sanimatto – Vaihtomattopalvelut
Sponsoroitu

Tehokkaampi liankeräys

Oikein mitoitetut mattomme pystyvät pysäyttämään jopa 95% liasta ja kosteudesta jo sisäänkäynnille, joten matot vähentävät osaltaan tilojesi siivoustarpeita sekä pidentävät muiden lattiapäällysteiden ikää. Mattomme kuivaavat kengänpohjat tehokkaasti, jolloin lattiat eivät muutu liukkaiksi ja kompastumisriskit vähenevät.

Koot täysin valittavissa

Erilaisiin tiloihin tarvitaan eri kokoisia mattoja. Meidän mattomme ovat täysin räätälöitävissä juuri kohteeseen sopiviksi. Mattojamme saa yli 20 metriä pitkinä ja leveyksiä löytyy varmasti joka kohteeseen. Valitsisitko pitkälle käytävälle monta lyhyttä mattoa vai yhden pitkän? Mielestämme yhtenäinen matto on tyylikkäämpi, turvallisempi ja toimivampi ratkaisu.

Matot pysyvät paikoillaan

Mattojemme pohjat ovat huomattavasti jämäkämpiä ja massaltaan suurempia kuin monien muiden vaihtomattojen. Mattojemme kantit kestävät eivätkä mattojen reunat rullaudu. Mattojemme pohjamateriaalin ansiosta matot pysyvät omilla paikoillaan, eikä niitä tarvitse olla korjailemassa.

Rakenne kertoo laadusta

Mattojemme eri tavoilla toimivien lankatyyppien ansiosta mattomme ovat lianirrotuskyvyltään erinomaisia ja kestävät säännöllisellä huollolla jopa vuosikymmeniä. Osa langoista sitoo kosteutta, osa irrottaa likaa ja osa piilottaa likaa nukaston sisälle. Mattomme täyttävät korkeimmat paloturvallisuusluokitukset (Bfl-S1) ja ovat huippuluokkaa kulutuskestävyydeltään. Suurin osa matoistamme on valmistettu täysin kierrätetyistä materiaaleista.

Harvemmat pesuvälit

Mattomme toimivat kuin roska-astiat; ne pystyvät varastoimaan likaa pidempään. Tämä tarkoittaa, ettei niitä ole tarvetta pestä niin usein, jolloin säästetään niin ympäristöä kuin kustannuksiakin. Toisin kuin monien muiden tekstiilimattojen, mattojemme nukka on aukileikattua, jolloin imuroinnilla saadaan pintalika helposti poistettua. Kun matto on täyttynyt liasta, on aika tehokkaalle syväpesulle pesulamme laakapesukoneella.

Ammattitaito ja joustavuus keskiössä

Kotimaisen perheyrityksemme palvelun kulmakivenä on, että asiakkaanamme saat yksilöllisen palvelun, joka vastaa tarpeitasi ja joustaa mukanasi. Teemme asiat sovitusti, eikä sinun tarvitse kantaa huolta mattoasioistasi. Meihin saat yhteyden helposti ja olet konkreettisesti yhteydessä henkilöön, joka palvelusi tuottaa.

Tilaa uutiskirje!

Pysy ajantasalla ajankohtaisimmista aiheista ja uusimmasta sisällöstä!

Next article