Etusivu » Taloyhtiö » Taloyhtiön modernit valokuituyhteydet takaavat saumattoman etätyön ja lisäävät kodin viihtyvyyttä
Sponsoroitu

Siinä missä nopeat yhteydet tarjoavat asukkaille tehokkaan työympäristön ja mahdollisuuden laajoihin viihdesisältöihin, lisäävät ne samalla myös taloyhtiön arvoa ja houkuttelevuutta.

Sekä etätyö että -opiskelu ovat kuluvana vuonna tulleet suureksi osaksi lähes jokaisen suomalaisen arkipäivää.

– Se on näkynyt myös selvänä piikkinä nopeiden verkkoyhteyksien kysynnässä, kertoo Telian myyntijohtaja Petteri Hernelahti.

– Huippunopean verkkoyhteyden mahdollistava valokuituyhteys on erittäin luotettava ja aikaa kestävä ratkaisu, jonka avulla mahdollistetaan myös tulevaisuudessa entistä nopeammat yhteydet. Juuri siksi se on nyt erinomainen valinta kiinteistön laajakaistayhteydeksi, Telian liiketoimintapäällikkö Petri Huttunen täsmentää.

Laajakaistaliittymiin saatavilla olevat latausnopeudet ovat yleensä riittäviä, mutta lähetysnopeus on usein varsin pieni.

– Olemmekin vastanneet asukkaiden nykypäivän tarpeisiin tarjoamalla Telian valokuituyhteyksiin normaalia korkeammat lähetysnopeudet. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että valokuituyhteyden avulla esimerkiksi suurien tiedostojen varmuuskopiointi ja kuvien sekä videoiden lähettäminen hoituvat etätöissä ilman viivettä, Hernelahti korostaa.

Laajat sisältötarjonnat lisäävät asukkaiden viihtyvyyttä

Etätyöskentelyn lisäksi nopean valokuituyhteyden hyödyt näkyvät myös viihdekäytössä.

– Valokuituyhteyden nopeus korostuu erityisesti netin välityksellä pelatuissa peleissä, joissa pärjääminen on usein kiinni millisekunneista. Nopea yhteys luo selkeän etulyöntiaseman pelaajalle, sillä se mahdollistaa reagoimaan pelissä ilman viivettä, Hernelahti sanoo.

Myös muut viihdesisällöt vaativat hyvän laajakaistayhteyden. Valokuituyhteyden nopeuden merkityksen huomaa erityisesti saman talouden suoratoistopalveluiden käytössä, kun koko perhe striimaa omia suosikkisisältöjään samaan aikaan saumattomalla yhteydellä.

Liittymäasiakkaat saavat käyttöönsä ennennäkemättömän laajan sisältötarjonnan edullisesti.

– Telian ja MTV:n yhdistymisen myötä pystymme tarjoamaan liittymäasiakkaillemme jatkossa entistä parempia tuotteita ja etuja. Lisäksi asiakas saa räätälöidyt paketit kätevästi yhdelle laskulle, mikä yksinkertaistaa asioimista, Huttunen lisää.

Modernit yhteydet lisäävät taloyhtiön arvoa

Taloyhtiölaajakaistana otettu valokuituyhteys on usein merkittävästi edullisempi kuin yksittäiseen asuntoon hankittu yhteys. Valokuituyhteydet ovat etu sekä taloyhtiön asukkaille, asunnonmyyjille että vuokranantajille. Modernit yhteydet paitsi parantavat asuntojen viihtyvyyttä, myös nostavat taloyhtiön arvoa.

– Siinä missä esimerkiksi sauna tai parveke ovat usein asunnonhankinnassa tärkeitä kriteereitä, tänä päivänä myös modernit ja nopeat yhteydet ovat yhtä lailla tärkeitä ominaisuuksia asuntoa etsivälle, Huttunen korostaa.

– Vuokra-asunnoissa yhtenä myyntivalttina nähdään se, että asukkaille voidaan tarjota modernit nopeat yhteydet, jotka mahdollistavat toimivan etätyö- ja opiskeluympäristön sekä samalla kodin viihtyvyyden näkökulmasta rikkaat viihdesisällöt, Huttunen lisää.

Olemme Telialla halunneet panostaa taloyhtiöiden kokonaisvaltaisiin ja tehokkaisiin ratkaisuihin, joissa nopeat yhteydet tuovat helppoutta asukkaiden arkeen edullisesti.

– Olemme Telialla halunneet panostaa taloyhtiöiden kokonaisvaltaisiin ja tehokkaisiin ratkaisuihin, joissa nopeat yhteydet tuovat helppoutta asukkaiden arkeen edullisesti, Hernelahti täsmentää.

Edellä mainituista syistä johtuen taloyhtiöissäkin on nyt herätty nopeiden yhteyksien hankkimiseen. Esimerkiksi taloyhtiöiden linjasaneerausten yhteydessä toteutetaan myös sisäverkon uudistaminen, jonka kautta saadaan valokuidun tehokkuus irti parhaalla mahdollisella tavalla.

Hernelahti muistuttaa, että taloyhtiön laajakaista vaatii tyypillisesti yhtiökokouksen päätöksen. Tarjousta kannattaakin lähteä hakemaan hyvissä ajoin, jotta sen saa kokoukseen mukaan päätöksentekoa varten.

Next article