Etusivu » Kiinteistöjen kehittäminen » Pysäköinnin suhteen kiinteistöt eivät ole veljeksiä
Sponsoroitu

Maksullisen pysäköinnin luulisi olevan yksinkertainen juttu, mutta käytännössä kiinteistöjen omistajilla on hyvin erilaisia tarpeita siihen liittyen. Yhteistä eri tapauksissa on se, että valvottu pysäköinti tekee niin kiinteistön omistajan, isännöitsijän kuin myös asukkaan elämästä helpompaa.

Vaikka vierekkäin olisi kaksi samanlaista kiinteistöä, kiinteistön omistajien tarpeissa on yleensä eroja. Kaikissa tapauksissa pysäköinnin hallinnointi itse voi tarkoittaa kiinteistölle isoa työmäärää.

ParkkiPatella valvottavana voi olla yksityisalue, liikekeskus, taloyhtiö tai pienen liikkeen pysäköintipaikka. Oli kohde mikä tahansa, tavoite on rakentaa juuri asiakkaan toiveisiin vastaava palvelu.

– Tarkoituksena on vähentää pysäköinnin hallinnoinnin viemää työmäärä ja tehdä pysäköimisestä asukkaillekin helpompaa. Kartoitamme asiakkaan tarpeet ja ehdotamme hänelle parasta ratkaisua. Palvelua voidaan räätälöidä myös jo, kun se käytössä, ParkkiPaten myyntijohtaja Ari-Matti Rakkola sanoo.

Digi valtaa alaa

Sähköiset työkalut ovat merkittävä edistysaskel maksullisessa pysäköinnissä. Niistä on iso apu esimerkiksi työpaikkojen pysäköintilupien hallinnassa.

Kiinteistössä saattaa olla 200 pysäköintipaikkaa ja niiden lupien hallinnoiminen paperilla teettää paljon töitä. Paperinen lupalappu voi helposti jäädä työpaikkaa vaihtavan henkilön autoon.

Digitaalinen OmaRuutu-palvelu tekee paikkojen hallinnasta vaivatonta. Pysäköintipaikan käyttäjä voi sovelluksen kautta itse hallita rekisterinumeroa, joka paikalle pysäköi.

Tarjolla useita eri sovelluksia

Isännöitsijä tai kiinteistönomistaja voi OmaRuudun kautta hoitaa pysäköintipaikkojen laskutuksen aina perintään asti, ja sieltä näkee käden käänteessä paikkojen varaustilanteen.

– Järjestelmän avulla voi esimerkiksi helposti lisätä uuden työntekijän lähettämällä hänelle kutsun sen kautta, ja hän itse voi lisätä tarvittavat tietonsa järjestelmään, Rakkola sanoo.

OmaRuudun lisäksi ParkkiPatella on PateAula-palvelu, jossa asiakas kirjaa pysäköintinsä järjestelmään itse nopeasti. PatePilvi taas on aulapalvelun, isännöitsijän tai muun luotetun taholle tarkoitettu järjestelmä, jolla hallinnoidaan paikkojen varaustilannetta.

Tarvitsetko apua pysäköintiratkaisuissa?

Next article