Etusivu » Taloyhtiö » Ilmanvaihtoremontti tuo energiansäästön lisäksi terveellisen ja puhtaan sisäilman
Sponsoroitu

Monissa vanhoissa painovoimaisissa rivitaloyhtiöissä painitaan sisäilmaja energiaongelmien kanssa. Ilmakas on erityisesti painovoimaisten kiinteistöjen ilmanvaihtoratkaisujen ammattilainen.

Vanhempien taloyhtiöiden ilmanvaihdon päivittäminen ja tehostaminen on ajankohtaista monestakin eri syystä.

Lain mukaan taloyhtiö vastaa rakennuksen ja osakehuoneiston rakenteista, eristeistä sekä perusjärjestelmistä, joihin asuntojen ilmanvaihtojärjestelmät kuuluvat yhtenä tärkeänä osana. On tärkeää että ilmanvaihto täyttää nykyaikaiset vaatimukset ja että se on säännöllisesti huollettu ja tarkastettu.

Oikein toimiva ilmanvaihto tuo energiansäästöä, sillä se vaihtaa ulkoilmaa sisätiloihin hallitusti ja siten pitää lämpötilan vakaampana. Energiasäästön lisäksi ilmanvaihdon toimivuus on tärkeää niin asukkaiden kuin rakenteidenkin terveydelle.

Toimiva ilmanvaihto vaikuttaa pitkällä tähtäimellä myös kiinteistön arvoon, sillä toimimaton ilmanvaihto pilaa ennen pitkää niin kiinteistön rakenteet, kuin sairastuttaa talon asukkaat.

Ilmakas™-ilmanvaihtoremontti on toimiva, turvallinen ja edullinen tapa tehostaa painovoimaista ilmanvaihtoa:

TOIMIVA – Ei vedon tunnetta. Toimii kaikkina vuodenaikoina, ulkopuolisista lämpötilaeroista huolimatta.

TURVALLINEN – Ei aiheuta yli- eikä alipainetta. Toimivuus varmistetaan tarvittavilla säädöillä ja mittauksilla.

EDULLINEN – 1/3 koneellisen ilmanvaihdon kustannuksista. Edulliset käyttö- ja ylläpitokustannukset.

Lähtökohtanamme on tarjota yksilöllisesti mietityt ja parhaiten soveltuvat ratkaisut, jossa on huomioitu kiinteistön erityispiirteet kuten ikä ja rakenteet.

Next article